Aktuellt

Ouppdaterad

Ni som jobbar med personuppgifter vet garanterat vad GDPR är. Det stora monstret som stjäl all tid just nu. Ni andra märker det säkert mest som en sjuhelsikes massa mail med uppmaning att godkänna saker. Idag kom det från Runner’s world. Klickar mig in på min profil, som jag inte ens visste jag hade, och läser:

Nike Zoom Elite alltså. Det var min favoritskor på den tiden jag tog mina första stapplande löparsteg. Så himla retro att ha dem reggade hos Runner’s world.

Och Stockholm marathon 2009 som favoritlopp. Ja, det var inget fel på det loppet, men i jämförelse med pers 2011 eller gåshud i New York 2014 är det ju mest ett lopp i mängden. Vad visste jag då om att springa genom en cirkus eller att bli jagad av en bil i Kroatien och Milano?

Vad Runner’s world behöver dessa uppgifter till är oklart. Förutom att kunna spamma mig med rätt reklam. Men det känns ändå fel att det står fel. Tänk om jag får 30% på ett par Nike Elite liksom. Jag tror jag ska uppdatera lite…

0

9 Kommentarer

 • Svara
  Johanna
  14 maj, 2018 kl 22:10

  Ja det kommer en faslig massa mejl just nu. Jag orkar inte ens läsa igenom nånting, vilket man förstås borde… Och framförallt kanske jag också har roliga användarkonton på ställen jag glömt!

  0
  • Svara
   Anna
   15 maj, 2018 kl 22:50

   Inte jag heller. Jag hoppas att jag därmed blir utslängd från en massa listor som jag får en massa jobbiga mail ifrån….

   0
 • Svara
  Mia
  15 maj, 2018 kl 10:19

  Väldigt VÄL medveten om GDPR vid det här laget. Hua… Hela min arbetsplats är liksom i nervös gungning. Haha… Fast jag tror jag sitter säkert i båten med lite sunt förnuft. Stockholm Marathon 2009, då skulle det dröja ytterligare ett år innan jag sprang min första mara.

  0
  • Svara
   Anna
   15 maj, 2018 kl 22:51

   Men när ska man hinna rensa i sina 10000 mail. Alltså jag behöver två veckor till det….

   0
 • Svara
  Johanna
  15 maj, 2018 kl 10:50

  Åh alltså nu har jag klickat på dina länkar (mycket roligare att läsa än personuppgiftsinformation) och jag blev om möjligt ÄNNU mer marasugen än jag redan är! Så typiskt att jag spelar föreställning på Sthlm marathon, precis som i helgen på Köpenhamn. Ser inte bättre ut än att jag får vänta ända till Helsingborg!

  0
  • Svara
   Anna
   15 maj, 2018 kl 22:52

   Den som väntar på något gott! Vi ses där :)

   0
   • Svara
    Johanna
    16 maj, 2018 kl 15:36

    Jaa! Jag ska peppa hela sommaren! 😂

    0
 • Svara
  Ingmarie
  15 maj, 2018 kl 21:33

  Allt som tar för mycket tid skippar jag direkt. Så antagligen har jag en väldig massa konton som försvunnit men som jag ändå inte visste jag hade. :-)

  0
  • Svara
   Anna
   15 maj, 2018 kl 22:52

   Haha, hade varit kul att läsa all gammal info som alla har om en. Jag är ju inte en uppdaterad på min egen blogg så hur skulle något annat kunna vara det? :)

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.