Aktuellt

Nojor under kontroll

Jag är ganska nöjd med mig själv och första dagen på race week. Jag har lyckats hålla mig lugn och sansad och faktiskt bara nojat över att svägerskan köpt pulver från Maurten, när jag tänkte klara mig på pasta och croissanter. Och vanliga hederliga gels med säkert hälften så många kolhydrater och, enligt senaste raketforskningen, ett mycket sämre upptag.  

Annars har jag inte nojat alls. Utom över vädret. Ja, också bokade jag en sjukgymnasttid. Och började googla kramp vid långlopp.

Men förutom det har jag levt en helt normal måndag. Spinnat bort mina samlade vätskereserver, shoppat löparskor och ätit årets första jordgubbar.

Sen tog jag mitt förnuft till fånga och bokade av ett restaurangbesök på en fancy restaurang på lördag. Kände att rå fisk inte var grejen efter ett maraton. Faktum är att det enda som lockar riktigt mycket är cappuccino och müsli med mjölk. Dumt att slänga halva lönen på en stackars blöt fisk då.

I morgon är det tisdag. Vem vet vilka nojor som lurar där.

 

 

7 Kommentarer

  • Svara
    Ingmarie
    28 maj, 2018 kl 23:04

    Jordgubbar??? Svenska? Jag väntar till midsommar oavsett. Hoppas de inte är slut då!

    • Svara
      Anna
      29 maj, 2018 kl 19:42

      Neeej, med all sannolikhet inte. Men jag kunde inte hålla mig! Och det var riktigt goda! Nästan (men bara nästan) som svenska. Och snart får jag skörda mina egna. Kan inte bärga mig!

  • Svara
    Erika - Löpningen & jag
    29 maj, 2018 kl 06:56

    Kramp-tips: senaste podavsnittet av Maratonlabbet snackar kramp med någon som kan mycket om kramp. Fast sen kom jag på att du inte lyssnar på poddar.. så det kanske är ett helt värdelöst tips! ;)

    • Svara
      Anna
      29 maj, 2018 kl 19:43

      Fast just i den här veckan lyssnar jag på poddar! Bästa tajmingen alltså. Tack för tips!

  • Svara
    Mia
    29 maj, 2018 kl 08:39

    Värmenojan har tagit över helt. Jag har till och med blivit av med alla mina psykiska issues på grund av den. WIN! :D

    • Svara
      Anna
      29 maj, 2018 kl 19:44

      Så himla bäst ju! :)

  • Svara
    Sarah Jaxell
    29 maj, 2018 kl 19:40

    Härligt att jag fortfarande är din svägerska! 😍 Gillade gel-konsistensen på Maurten och blev inte ett dugg bajsnödig under gbgvarvet och så smakar den inte sötklistrigt. 👍

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.