Aktuellt

Den där Rund-är-också-en form…

Dottern och mannen diskuterar mina blogg-friends. Och försöker överglänsa varandra i vem som vet mest. 

Det börjar med att jag berättat att jag och Mia ska dricka kaffe i Stockholm. (Det måste vara den mest omskrivna sanningen efter GDPR just nu).  Dottern undrar om det är Marathon-Mia, men det är ju menmia-mia. ”Är det hon som har likadana kläder som du?”  Jo, hon har koll.

Mannen skryter med att det minsann finns någon Rund-är-också-en-form, men jag plockar ner honom på jorden och berättar att hon bytt namn för evigheter sen. Sen börjar han namndroppa Upp & hoppa och Träningsglädje-Sara. Att hon en gång på stenåldern gick under namnet PUMA kommer han dock inte ihåg.

Dottern kläcker ur sig SNABBA FÖTTER när jag berättar att jag pratat On Cloud-skor med Kenth på telefon i solen, men sen är det stopp. Förutom Ingmarie, förstås. Henne har båda koll på.  Att hon vunnit Stockholm marathon känner inte dottern till, men andra viktiga saker som att ”hon gillar katter, är brun och söt”. Efter en sökning på Wikipedia någon timme senare hör man från köket:  SHIT, hon har sprungit 5 km på 16 minuter. SHIT hon är ju kändis.

Har era familjer också koll på de bloggar ni följer? Eller är det jag som skvallrar för mycket vid middagsbordet?

 

0

12 Kommentarer

 • Svara
  Erika - Löpningen & jag
  23 maj, 2018 kl 20:48

  Jamen ja! :D Min man har stenkoll på vilka som kommenterar på min blogg. Han har ganska bra koll på dig, men det är nog för att jag råkar berätta om ganska mycket av dina äventyr. Typ; ”där har Anna i Kävlinge sprungit, kan vi inte springa där?”

  0
  • Svara
   Anna
   24 maj, 2018 kl 08:08

   Haha, underbart! Min man känner nog till en del om din pollen också :)

   0
 • Svara
  Märta Johansson
  23 maj, 2018 kl 22:28

  Haha vad roligt att hon hade koll på att Ingmarie gillar katter, är brun och söt :-)
  Min familj vet nog inte ens att det finns andra i världen som bloggar.

  0
  • Svara
   Anna
   24 maj, 2018 kl 08:09

   Hur har du lyckats hemlighålla det liksom :) Vet han att du bloggar? Min man vet att du kommer till Lund på söndag….

   0
   • Svara
    Märta Johansson
    24 maj, 2018 kl 20:57

    Jo han vet att jag bloggar, men han tror nog att jag är den enda i världen som sysslar med sånt trams ;-)

    0
 • Svara
  Nipe
  23 maj, 2018 kl 23:52

  Min dotter har nästan koll på dig numera, för er dotter tävlar ibland i samma klass på orienteringen. Sen bor kompisar till oss i Kävlinge så du går under benämningen ”hon som bloggar och som bor i Kävlinge och som har en dotter som du tävlar mot ibland”.

  0
  • Svara
   Anna
   24 maj, 2018 kl 08:10

   Haha, det var inget kort och behändigt namn :) Men nu blev jag nyfiken på när min dotter tävlat mot din :)

   0
 • Svara
  Trail & Inspiration
  24 maj, 2018 kl 10:38

  Oooh, blir ju alldeles rörd att min GAMLA blogg är ihågkommen. Fast bra att du uppdaterade mannen! ;-)

  0
 • Svara
  Gert Persson
  24 maj, 2018 kl 10:52

  Jag gillar det där”rund är också en form”. :) Jag köpte en bok av en dam, A.Sjöö.Hon har haft ”du blir vad du äter” i tv
  Första övningen var på 10 min.Pulsen steg,modet sjönk och jag svettades. :)

  0
 • Svara
  Mia
  24 maj, 2018 kl 11:13

  Dig och den där cappun pratar jag om ofta, senast igår när jag satt och käkade burgare med Johanna i Göteborg city :) Familjen bryr sig föga om min bloggfriends, kidsen är nog för små än, så det finns hopp för framtiden. Fast sambon vet om att du finns i och med att vi träffades i Helsingborg. ”Ni som har samma kläder” Haha. Det är något fint med det!

  0
 • Svara
  Ingmarie
  24 maj, 2018 kl 22:29

  Men åh! Nu blir jag ju nästan mallig!Men brun och söt? jag trodde jag skulle bli igenkänd som hon som alltid spradar. haha! Om du har tid över så kan jag bjuda på fika! Det kommer bli så varmt att du kommer vilja bada!

  0
 • Svara
  A-mamman
  28 maj, 2018 kl 10:05

  Alltså min man är SÅ ointresserad av bloggar. Han har nog inte undgått en del av dem jag följer, som en tjej i Åre (Sara), hon vars hundar jag kände igen på en reklambild för kakel (sjukt jag vet, det var Att vara någons fru), att jag anlitade en utomhustränare (Upp och hoppa som PT) och lite så, men nej, han har ingen större koll. Gällande dig och din blogg så har han nog hört mig nämna en jätterolig löparblogg, that’s it.

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.