Aktuellt

Varvetmilen och den försvunna informationen

Alltså jag bor på internet och följer löpare i alla forum som existerar. Ändå lyckas jag missa att Varvet-milen går i Malmö idag.  Jag har nämligen haft som en hemlig plan på vårens to-do-list att göra Göteborgsvarvet, men liksom inte riktigt orkat starta långt bak.  Idag hade jag kunnat seeda mig. OM informationen inte smugit obemärkt förbi.

Klockan 06.30 läser jag Johannas kommentar på gårdagens blogginlägg. Det är alltså Varvet-milen IDAG!

Jag vet allt om vem som använder vilken löparrygga, varenda lopp som folk springer. Jag vet vem som har stukat foten och vem som firar löprundor med kaffe. Jag vet också hur många som vill sälja sin startplats till ÖST nästa helg och vem som ska samåka med vem. Men jag vet tamejtusan inte att loppet jag hade velat springa är idag. Hur är det möjligt?

Facebooks vägar äro outgrundliga. Varför har de besparat mig sån viktig information? Jag hade mycket hellre sluppit veta att tåget mellan Nässjö och Stockholm var 14 minuter sent…

Och nej. Jag kan inte efteranmäla mig till loppet idag. Jag har spinning på lördagar och det krävs lite längre varsel för att fixa vikarie. Så jag sätter mig i sadeln och drömmer mardrömmar om en Göteborgsvarvsstart från bakre led. Eller så väntar jag till nästa år. Som vanligt.

0

3 Kommentarer

 • Svara
  Erika - Löpningen & jag
  8 april, 2018 kl 13:17

  Men vad surt! Men går det inte numera att hitta någon startplats att köpa och byta namn rätt enkelt? Det borde finnas platser i de främre startleden ju :)

  0
 • Svara
  Trail & Inspiration
  8 april, 2018 kl 20:25

  Du får göra som jag gjorde (när jag blev övertalad av Ida och Mari 2 veckor innan loppet).
  Köpa en sån där välgörenhetsplats. Då hamnar du någonstans mitt i loppet. Jag hamnade betydligt längre fram än om jag hade seedat mig… *harkel* :-D

  0
 • Svara
  Mia
  9 april, 2018 kl 10:48

  Nej då, vi löser det här på något sätt!

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.