Aktuellt

Alltså förlåt…

Alltså förlåt familjen att jag rymde från middagsbestyren. Men det var sol ute…


Visst borde det finnas någon slags befrielse från kökstjänst när vädret är fint för första gången på året, och man dessutom inte är sjuk. En klausul man kan åberopa när det knorras lite från den fått stå ensam i köket och slava.

Idag hade behövt hänvisa till klausulen i fråga. När jag känner mig lite dum som rymde. Och ännu lite mer dum för att jag tappade tiden och försvann i ett fantastiskt tillstånd där klockor inte fanns…

Förlåt att middagen blev sen, men jag skyndade nästan ihjäl mig när jag insåg att jag njutit omkring lite för länge, på bästa fixa-middagen-tid. Jag diskade ett helt berg iklädd blöta träningskläder och väntade med bloggen till alla bloggläsare gått och lagt sig.

I morgon ska jag stå fastlimmad i köket. Ingen sol ska dra mig därifrån. Fast vi kanske kan äta på uteservering…?

0

4 Kommentarer

 • Svara
  Johanna
  6 april, 2018 kl 23:36

  Nä jag är vaken (fortfarande föreställnings-speedad – så mycket glitter i den där Pippin!) och glad över nåt trevligt att läsa såhär på kvällskvisten!

  Helt enig med att en sån klausul är fullt rimlig och bör användas ofta. Imorgon kan du ju ta en mil eller halvmara på Heleneholm och sedan uteservering i solen..? :-)

  0
  • Svara
   Anna
   7 april, 2018 kl 07:40

   Menåååååå! Hur kunde jag missa att det var varvetmilen idag? Det har gått mig helt obemärkt förbi! Och jag som typ mest av allt hade velat springa. Jag får väl ta uteserveringen som tröst…. ska du springa?

   0
 • Svara
  Johanna
  7 april, 2018 kl 16:24

  Men nä så typiskt! Håller med om att det har varit väldigt tunt med information på Facebook om det, jag har mest sett lappar i Pildammsparken. Och nu måste jag nog anmäla mig till Göteborgsvarvet ändå… :-)
  Det var härligt väder att springa i idag! Blåsigt men soligt! Vi hade kaffetermosar med och hejade på resterande löpare. Ingen cappuccino men det var ändå gott!

  Ps apropå kaffe – det bjuds på finkaffe på Österlen 21k enligt pm:et! Bara så du vet… 😎

  0
 • Svara
  Ingmarie
  7 april, 2018 kl 22:21

  Slår vad om att det blev mat i alla fall. :-)

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.