Aktuellt

Snett

Att sätta på en nummerlapp rakt kan vara den svåraste som finns. Se bildbevis:

Det är konstigt att jag överhuvudtaget klarar av att leva med nummerlappen på det viset, men det beror nog uteslutande på att jag inte ser den själv. I övrigt har jag det lite jobbigt med sneda saker:

En yogamatta som inte följer linjerna i golvet liksom. Får frossbrytningar.

En stepbräda som inte står centrerad kring skarven i spegelväggen är också våldsamt jobbigt. Och här infinner sig nästa problem. Eftersom jag inte kan spegla mig i skarven (alltså hur konstig ser man inte ut just där), så måste jag flytta mig en meter i sidled. Och då står jag plötsligt inte centrerad bakom stepbrädan, som står helt perfekt synkad med skarven i spegeln.

Ja ni fattar. Det är jobbigt med Body Pump. Tur att jag ska springa ikväll. Med nummerlapp. Helt säkerligen av den sneda sorten!

6 Kommentarer

 • Svara
  A-mamman
  15 mars, 2018 kl 08:09

  Underbart. Jag håller också på och rättar till stepbrädor och mattor. Och tavlor, tidningar, dukar som kan tänkas vara lite på sniskan. Jag flyttar till och med klkläder i butiker ibland när jag ser att någon lagt dem fel… MEN. Jag har ett superstökigt hem i många delar av huset och jag inser ju det orimliga i mitt fokus.

  • Svara
   Anna
   15 mars, 2018 kl 08:24

   Haha, likadant här. Mitt hus ser ut som kriget. Inte en pryl ligger på rätt plats. Fattar inte….

 • Svara
  Mia
  15 mars, 2018 kl 13:21

  Du får be mig om hjälp. Om jag inte minns fel (var så länge sedan jag hade nummerlapp senast…) så är jag expert på att få dem raka.

  • Svara
   Anna
   15 mars, 2018 kl 16:07

   Ha! Då ska du får se till att jag har stockholms rakaste nummerlapp i juni!

 • Svara
  Trail & Inspiration
  15 mars, 2018 kl 15:56

  Intressant att dina nummerlappar är sneda åt samma håll på alla bilder… ;-)

  • Svara
   Anna
   15 mars, 2018 kl 16:07

   Jag la också märke till det! Skitskumt…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.