Aktuellt

Podd

Att höra sig själv prata podd är det läskigaste som finns. Nu samlar jag mod att lyssna på podden om mig själv och Stävie Trail, som spelades in i veckan!

Joakim från Skogscyklisterna ville intervjua mig om hur allt startade, och det blev ett trevligt samtal om allt möjligt. Fint så. Tills det var dags att lyssna…

Fredrik föreslår att vi ska lyssna i bilen där vi nu sitter. Jag vägrar. Han får ju liksom inte höra. Jag vill lyssna i smyg bakom en kudde. Med öronproppar.

Vet inte varför det är så jobbigt att höra mig själv. Överlevde med nöd och näppe mitt inslag om race reports i podden Löparsnack och nu är det dags igen. Fingret på play.

Men innan jag har kontrollyssnat efter eventuella grodor och kanske ångrar mig, lägger jag ut länken här. Om det av en händelse är någon som undrar hur tanken på Stävie Trail föddes, eller hur det kom sig att jag började springa! I avsnittet avslöjas också hur jag och Joakim träffades första gången. Platt på marken och ordentligt groggy. En teaser som heter duga. In och lyssna vetja!

Ni hittar mästerverket här.

Och här.

Alla kommentarer om eventuella korkade utlåtanden undanbedes vänligen men bestämt. Livet är så mycket skönare som lyckligt ovetande…

0

3 Kommentarer

 • Svara
  Trail & Inspiration
  11 mars, 2018 kl 20:05

  Men alltså, jag förstår dig!
  Jag poddar inte, men vågar inte ens tänka tanken att lägga upp en video på bloggen eller ens på insta stories…. Hua! *fegare än fegast* (Ändå uppskattar jag GRYMT mycket att höra andras röster. Märkligt det där…?!) :-P

  0
 • Svara
  Ingmarie
  11 mars, 2018 kl 20:22

  Du är bäst!!!

  0
 • Svara
  Mia
  12 mars, 2018 kl 12:27

  Jag har inte lyssnat på poddar på flera år. Tror det är dags nu…

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.