Aktuellt

Det där med färg

Jag och dottern har blivit ombedda att infinna oss i skogen iklädda löparkläder i färgerna brun, grön eller grå. Och trots att jag dykt minst fyra meter ner i min träningsklädeslåda har jag inte lyckats hitta något passande.

Jag hittar tonvis av rosa och nästan lika mycket turkost. Jag hittar lila, blått och vinrött. Men färgerna brun, grön och grå lyser med sin frånvaro. När jag rotar runt en tjugofemte gång hittar jag en lite för tight grå tröja från New York marathon 2012.  Den är tunn och vädret ska bli nollgradigt. Dottern hittar en underställströja.

Jag vet inte om det är jag som bara köper knalliga färger eller om det helt enkelt inte finns så mycket brunt att välja på i affären. Eller grönt. Grått vet jag att det finns och vet faktiskt inte hur det undgått min shoppingkorg. Grått är ju fint för tusan.

Hur ser det ut i din garderob? Hur många bruna träningskläder har du?

 

12 Kommentarer

 • Svara
  lyckorusblog
  2 februari, 2018 kl 18:50

  Här är det mörka färger som gäller men har aldrig ägt något brunt träningsplagg! Jag är ingen knallig person 😂

  • Svara
   Anna
   3 februari, 2018 kl 17:26

   Nej svart har jag ju också massor. Men brun… jättesvårt ju!

 • Svara
  Märta Johansson
  2 februari, 2018 kl 21:19

  Grönt finns en hel del, har både gröna tröjor och jackor. Men brunt känns rätt ovanligt bland träningskläder?

  • Svara
   Anna
   3 februari, 2018 kl 17:27

   Ja, jag har nog aldrig sett något brunt. Det skulle vara Newline, de har lite murrigare färger.

 • Svara
  Jennie
  3 februari, 2018 kl 07:44

  Svart, rosa och turkost här hemma. Brunt vet jag inte om jag någonsin sett på träningskläder.

  • Svara
   Anna
   3 februari, 2018 kl 17:27

   Svart, rosa och turkost… det låter som min garderob :)

 • Svara
  hopihopi
  3 februari, 2018 kl 09:55

  Brunt? Finns det ens bruna träningskläder :) Jag har nog träningskläder i alla andra färger tror jag än brunt. Mycket rosa, gult, turkos och kanske svart.

  • Svara
   Anna
   3 februari, 2018 kl 17:28

   Nej det kan man fråga sig :)

 • Svara
  Trail och Inspiration
  3 februari, 2018 kl 11:37

  Eum… Är nog på din sida här. Grönt är i och för sig fint (typ mossgrönt), men det finns ju inget att köpa i den kulören (väl?)
  Brunt går FETBORT!!! Grått kan vara snyggt, men känns lite ”blaha…” Däremot har jag inget rosa i princip. Jo en jacka. I övrigt är det mest orange, gult, turkost och svart. :-)

  • Svara
   Anna
   3 februari, 2018 kl 17:28

   Gult har jag nog inget. Annars har jag nog alla färger. Utom brunt och grönt…

 • Svara
  A-mamman
  3 februari, 2018 kl 16:21

  Bruna plagg: noll. En ganska ovanlig färg även på vanliga kläder, även om jag gillar den skarpt. Är glad för att det i alla fall finns mer vanliga färger att träna i numera, om man inte gillar knalligt; vinrött, blått, mörkgrönt, vinrött och grått.

  • Svara
   Anna
   3 februari, 2018 kl 17:29

   Knalligt är jättebra om man vill att hejarklacken ska känna igen en på loppet. När man ska ha kissepaus i skogen är det inte alls bra…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.