Aktuellt

Nakenchock not so much

För att locka läsare på fredag kväll strax innan åtta måste man ha en rafflande rubrik. Jag tänker i termer av nakenchocker, superdieter eller löften om 3 kg viktnedgång innan söndag. Men den här bloggen är sällan varken naken eller inriktad mot viktnedgång. 

Jag har skrivit om en naken tant en gång. Det inlägget ger bra träffar på google. I övrigt är det rätt påklätt. Fast på dagens hiit-pass visade jag magen minsann. I den där uppochnervända positionen för axelarmhävningar där tröjan bara glider ner. Eller upp. Fast jag ville inte offra en armhävning för att peta den rätt, så det fick bli så. Man måste ju få träningsvaluta för sina väl investerade fredagsminuter, och det fick jag.

45 svettiga minuter senare har jag nu checkat ut för fredagssoffhäng. Kvällens tuffaste uppgift är att fundera ut vilket konditori som ska få äran att inleda årets semmeltestning. För nu börjar det närma sig. 3 kg viktuppgång innan söndag, var det så vi sa?

8 Kommentarer

 • Svara
  Johanna
  12 januari, 2018 kl 23:48

  Jag åt en helt fantastisk semla på Leve i Malmö häromdagen! Du måste prova!

  • Svara
   Anna
   13 januari, 2018 kl 18:16

   Leve fick äran! Årets premiärsemla blev dock vegansk då den vanliga var slut. Grym mandelmassa och underbar konsistens på kokosgrädden! Nästa vecka ska jag testa den vanliga. Jag kanske inte kommer vidare till andra ställen…. Kan man ha hittat bästa stället direkt??? I så fall tackar jag som ödmjukast för tipset!

   • Svara
    Johanna
    13 januari, 2018 kl 21:10

    Nä jag tror att jag iallafall inte kommer vidare i min semmelprovning :-) Med en sån mandelmassa är man svårslagen! (och har du inte provat deras croissanter är det också ett hett tips!)

    • Svara
     Anna
     14 januari, 2018 kl 07:24

     Jag tittade väldigt länge på croissanten! Har redan bokat in testtillfälle två på fredag. Då testar jag nog båda… :)

 • Svara
  Tanja
  13 januari, 2018 kl 14:10

  Jag var i Skåne mellandagarna. Vi fikade på Olof Viktors och jag bara måste testa en skånsk semla och tänka på dig ❤️ I Finland kallar vi den fastlagsbulle och äter den bara just kring fastlagstisdagen.

  • Svara
   Anna
   13 januari, 2018 kl 18:17

   Hoppas den var god! Så jag inte har lurat på dig något du inte tyckte om :) Nu kör jag semmelrally fram till fettsidag!

 • Svara
  Trail och Inspiration
  13 januari, 2018 kl 17:11

  Haha! Tur att du inte kör bh-toppless i alla fall!
  PS. 3 kg viktuppgång – Den utmaningen kan jag vara med på… (Äter choklad idag, efter att ha lagt barnen). ;-)

  • Svara
   Anna
   13 januari, 2018 kl 18:17

   Haha, nej så roligt ska vi inte ha :)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.