Aktuellt

En naken tant och 12 distraherade turister…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Efter morgonyoga, 40 minuters löpning och lite core var det dags för dagens utflykt – forsränning. En tur som blev minst sagt minnesvärd…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Turen var fantastiskt fin, med turkosgrönt vatten, höga berg och sol. Jag kan inte beskriva det bättre än den här bilden:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Efter någon timme på floden, fortfarande fascinerade av allt det vackra, ser vi något som väcker vår uppmärksamhet. På en klippa mitt ute i floden sitter en fullt påklädd man. Bredvid honom står en naken tant. Hon böjer sig ner och vi tänker att det är för att hitta några kläder att skyla sig med. Så reser hon sig upp. Precis lika naken, med kameran i hand. Så börjar hon fota OSS!

Vår guide skriker åt oss att paddla höger. Vi håller antagligen på att köra in i något. Men ingen reagerar. Alla är fullständigt upptagna av den nakna tanten. Han skriker lite till, men ingen hör…  Båten åker lite vart den vill medan vi ligger dubbelvikta av skratt. Guiden skriker, tanten vinkar. Och vi bara skrattar.

Dumma svenska turist liksom.  Men vi kunde inte hålla oss.

0

5 Kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.