Aktuellt

Långpass och Fåret Shaun…

Alltså det var LÄNGESEN jag prickade in klarblå himmel på ett långpass. Men idag gjorde jag det med besked!

Vi ska springa kortaste vägen från Malmö till Lund, men jag får svårt att hålla mig till planen. Jag måste få se havet. Som lantlolla är jag inte precis bortskämd men den varan och jag tvingar ut Sarah på en omväg för att stilla mitt utsiktsbehov.

Hon som bor vid havet året om kanske inte tycker det är lika spännande men hon protesterar inte. Jag ska återgälda det genom att inte gnälla om hon skulle vilja titta närmare på en majsplanta någon gång…

Anyway. Vi springer på den spikraka vägen mellan Malmö och Lund. Lite mer svår-roade personer skulle kalla det långtråkigt men vi är överens om att det är skönt att slippa tänka. När det dessutom finns ett logiskt toastopp på ett köpcentrum halvvägs finns ingenting att klaga på.

Hav, toalett och cappuccino. Vi prickar in alla viktiga detaljer för ett långpass. Och som vanligt blir det lite längre än utlovat. Lite för att jag är dålig på mäta, men mest för att jag är sämst på att hitta den väg jag mätt ut.

23,6 km insatta på långpassbanken. Och nu återhämtar jag mig på bästa sätt. I soffan framför Fåret Shaun.

(Nu kan man förledas att tro att jag tittar på Fåret Shaun med en massa barn, men det är inte sant. Jag tittar med Fredrik….)

Vad hittar du på idag?  Och har du sett Fåret Shaun? Utan barn…

8 Kommentarer

 • Svara
  A-mamman
  7 januari, 2018 kl 18:26

  Idag blev det promenad (när solen redan försvunnit…). Borde yoga en halvtimme också.
  Har faktiskt sett 1 avsnitt utan barn, det var långt? Och ganska bra.

  • Svara
   Anna
   8 januari, 2018 kl 07:07

   Attans på solen! Men förhoppningsvis tittar den fram fler gånger ☀️

 • Svara
  Trail och Inspiration
  7 januari, 2018 kl 20:54

  Jag har sett fåret Shaun MED barn, men den är lika jäkla rolig ändå! För att inte tala om Shrek!! Hahaha! :-D

  • Svara
   Anna
   8 januari, 2018 kl 07:09

   Det känns på något vis mer normalt MED barn. Shrek har jag inte vågat mig på men man vet ju aldrig. En annan barnfri eftermiddag så kanske det händer 😀

 • Svara
  Hanna
  8 januari, 2018 kl 07:34

  Vilket härligt pass! För min del blev det explosivitetsträning i trappan på resecentrum innan tåget skulle gå. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Löpning i någon form såklart och så pilates… Vi får se vad jag hittar på. :-)

 • Svara
  Mia
  8 januari, 2018 kl 08:03

  Kan förstå ditt begär efter havet ☀️ Tycker dock att fåret låter för mycket… Eller det kanske är fåret Timmy jag tänker på? Bebisvarianten av Shaun…

 • Svara
  Lillian
  8 januari, 2018 kl 09:49

  Vad härligt det låter med långpass! //Hälsningar Hälsenegullaren.
  Men jag har kollat på Vaiana i alla fall. Själv. :-)

 • Svara
  Gert
  8 januari, 2018 kl 11:41

  Fåret Shaun har jag inte sett.
  Jag skall försöka ta mig ut på en promenad.Jag tycker det ser kallt ut
  och ingen sol är det. :)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.