Aktuellt

Högerbenet här!

Hej där!

Long time no see. Högerbenet här. 

Jag har kommit av mig. Jag lyckades reta dig i närmare fyra månader, men nu känner jag att du inte bryr dig längre. Att du inte orkar ge mig någon uppmärksamhet. Och det vet väl alla att det är trist att bråka när ingen bryr sig…

Du springer liksom på, och jag hänger med. Ibland låter jag dig känna av mig lite, men det bekommer dig inte. Du känner efter och håller dig på rätt sida om gränsen. Så som sjukgymnasten sagt. Och vem är jag att vara elak när du sköter dig så exemplariskt?!

Jag får en känsla av att du inte ens har tänkt på mig de senaste löprundorna. Att du nästan har glömt bort mig. Det smärtar förstås lite i hjärtat, men jag förstår att det finns roligare saker att tänka på. 

Sista gången du yogade orkade jag inte ens bråka när du sträckte ut mig. Det var då jag insåg att jag hade tappat det. Den sista hållhaken jag hade på dig. 

Så jag tror jag avslutar mitt uppdrag som bråkstake och låter dig gå vidare med ditt löparliv. Låter dig bygga form mot det löparår som väntar. Springa långt som du älskar.

Jag kapitulerar. Precis som Vänsterbenet gjort före mig. Och precis som alla andra kommande ben kommer att göra vad det lider. 

För som löpare slipper du oss inte. Dina trilskande kroppsdelar.  Vi kommer tillbaka i en eller annan form, speciellt när du utmanar ditt öde som du gjorde förra året. Det är en del av löparlivet. Men vi har också vett att ge upp när löpsäsongen börjar närma sig. Att löpvila i november är ju inte hela världen. Det var ju rätt skönt eller hur? 

Som sagt. Du vann. Löpsäsongen är din. Spring försiktigt så ska jag hålla mig borta. 

Ditt för alltid

Högerbenet

4 Kommentarer

 • Svara
  A-mamman
  27 januari, 2018 kl 19:51

  👍🏻

 • Svara
  Trail och Inspiration
  27 januari, 2018 kl 20:42

  Så himla skönt! För dig alltså Anna. Högerbenet låter lite bitter, men ändå nöjd (?) ;-)

 • Svara
  Hanna
  28 januari, 2018 kl 05:50

  Vad skönt att högerbenet gett upp! Hoppas att både höger och vänsterbenet håller sig borta nu.

 • Svara
  Ingmarie
  28 januari, 2018 kl 12:28

  Underbart! :-D

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.