Aktuellt

Presstopp! Vänsterbenet har gett upp!

img_2448

Tjena. Vänsterbenet här!

Ville bara skriva för att berätta att jag ger upp. Gör slut och lägger ner. Du är envisare än jag. Du vinner.

Jag ska erkänna en sak. Jag började bråka för att jag ville vila lite. Ligga på stranden som andra ben. Chilla och pilla tår i sanden. Med dig som chef fick jag bara jobba. När de vanliga människorna tog tåget till Malmö envisades du med att springa. Eller du och du, det var ju JAG som sprang. Du liksom bara bossade och gav order. Under sommaren tog jag dig till lunchställen, utomhusloppisar, badutflykter och svärföräldrar. När alla andra ben satt och dinglade på uteservering. Jag var avis. Satte ner foten. Och började bråka.

Men det hjälpte inte. För inte hamnade jag på stranden som jag ville. Jag hamnade i en body pump-sal. Eller på en spinningcykel. Ju mer jag bråkade desto mer kreativ blev du. Och strandhäng ingick inte i din kreativitet.

Nu har jag bråkat i 3.5 månad och helt ärligt, stranden lockar inte så här års. Inte uteserveringarna heller. Jag kan liksom lika bra springa. Med det sagt: jag kapitulerar. Du vann. Du är det envisaste jag vet. Nu kör vi chefen! Mot Ultravasan 2017.

10 Kommentarer

 • Svara
  Ingmarie
  7 december, 2016 kl 20:53

  HURRA!!!! Undra om jag kan köra samma metod på mitt diskbråck…?

  • Svara
   Anna
   8 december, 2016 kl 22:32

   Jajemen. Få det att ge upp bara! Att fatta att det inte har i din rygg att göra :)

 • Svara
  Mia
  7 december, 2016 kl 21:18

  Men ni kommer väl inte att sluta kommunicera med varandra här i bloggen?!

  • Svara
   Anna
   8 december, 2016 kl 22:33

   Nä alltså vi har blivit friends. Kan inte släppa kontakten. Förhoppningsvis får jag trevliga snälla brev från ett glatt och lyckligt vänsterben :)

 • Svara
  Nina
  8 december, 2016 kl 14:40

  Nice, vänsterbenet, för att du tagit ditt förnuft till fånga! :)

  • Svara
   Anna
   8 december, 2016 kl 22:34

   Eller hur! Det tog sin stund men till slut fattar även ett vänsterben…

 • Svara
  Hanna
  8 december, 2016 kl 15:20

  Haha, vilket roligt inlägg! Härligt att du är igång på allvar igen.

  • Svara
   Anna
   8 december, 2016 kl 22:34

   Känns supernajs! Tiden läker alla vänsterben eller nått! Synd bara att tiden ibland är väldans lång!

 • Svara
  Trail & Inspiration
  9 december, 2016 kl 13:41

  Tolkade det tvärtom först. Att benet inte funkade längre! :-o
  Tur att det inte var så. :-)

 • Svara
  Märta
  9 december, 2016 kl 21:03

  Yes! :-)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.