Aktuellt

The TomTom winner och innehållet i paketet…

Jag erkänner att jag ligger lite efter. Och tack för att ni påminner mig. Jag har ju varken dragit en vinnare av TomTom-klockan eller avslöjat vad som fanns i  det tretton kilo tunga paketet

Ni är 39 st som tävlat. Och jag har fått härligaste läsningen i era berättelser om satellitväntan och oregistrerade rundor. Men någon ska vinna och jag gör det lätt för mig. Ber Fredrik säga ett nummer mellan 1 och 39 och lotten faller på….. trumvirvel… Cicci! Grattis!

Ni andra får hålla tillgodo med det rafflande svaret på vad som egentligen fanns i paketet. Tyvärr var det varken löparskor eller 13 kg vintertights. Det var buffar! Tretton kilo! Nu kommer jag inte frysa om öronen i vinter…

Fast buffarna är inte mina. De tillhör alla lyckliga själar som springer Stävie Trail i vår. Vill du ha en, så anmäler du dig här!

Det där sista skulle kunna vara ett osponsrat bloggsamarbete med mig själv…

I övrigt har nedräkningen börjat. Mot en vit jul, icebugs och tomtegröt! En arbetsdag kvar!

4 Kommentarer

 • Svara
  Cicci
  19 december, 2017 kl 21:08

  Va? Näe? Det är ju jag? Såååå sjukt glad!

  • Svara
   Anna
   21 december, 2017 kl 10:20

   Just du! Grattis igen!!!!

 • Svara
  Mia
  19 december, 2017 kl 21:28

  Jag hittade ett par icebugs i min garderob. Tyckte att de kändes lite stela och ”klossiga”… Började räkna. Köpte dem för 13 år sedan… Så nej, det blir inga icebugs för mig i jul om jag inte köper mig ett par nya. Grattis alla vinnare förresten! Ingen som vill tävla ut ett par Icebugs?

  • Svara
   Anna
   20 december, 2017 kl 22:28

   Jag vill. Frågan är om Icebugs vill….

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.