Aktuellt

December

Vinnarna är utsedda. De som ska få kravla i leran och frysa tänderna av sig i början av februari. Here goes:

Liw. Alltså Liw. Den eviga funktionären. Som hjälper oss i Stävie med sånt engagemang att hon glömmer sin egen start. Som hejar fram mig och alla andra när vi sladdar runt i leran på Svampabanan. För att hon mutar mig med att vara funktionär även nästa till nästa års Stävie Trail. Det slår allt. Klart hon ska ha en plats. (Men vem ska nu heja på mig??? )

Annikas man. För att det finns ett uns av skadeglädje i hennes motivering. Och skadeglädje är kul. Klart mannen ska bli kladdig!

(Liv och Annika: Det kommer ett mail i mailkorgen hur ni ska gå tillväga).

För övrigt har det blivit december idag, och dags för alla julkalendrar. På de bloggar som hunnit fixa med sånt. I vanlig ordning har jag inte riktigt fått till det, varken med flashiga utlottningar eller coola övningstips med tomte-tema. Men jag har ökat antalet luckor med hur mycket som helst. Från noll till två. Två utlottningar kommer det bli, varav den första på måndag. Stay tuned…

0

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.