Aktuellt

Winter Cross Run – vinn en plats!

Min sjukaste löpartradition på året är Winter Cross Run på Svampabanan i Tomelilla. Det är liksom bara upp och ner och en sjuhelsickes massa lera. Det är en distans som jag vanligen inte byter om för, men som dödar mig varje gång. I morgon öppnar anmälan och jag hänger på låset. 

Vill du också  slira omkring i lera? Leka motocross i löparskor, och få maxpuls i backar som kräver klättring på alla fyra? I så fall gör du klokt i att fjäska fint. För jag har två startplatser till utlottning.

Vill du ha en av dem så hojta ditt högsta, skriv fina ord eller muta med cappuccino. Alla medel tillåtna. Så ses vi kanske i leran i februari!

Behöver du förbereda dig mentalt hittar du mina race reports här och här

Vinnare dras fredagen den 1 december!

27 Kommentarer

 • Svara
  Fredrika
  25 november, 2017 kl 14:31

  Jag o min syster vill ha de biljetter! 😀😀 Hon vann mig med några minuter i utmaningen i Skellefteå o nu kan jag få min revansch haha

  • Svara
   Annika
   26 november, 2017 kl 14:01

   du har inte en chans :)

 • Svara
  Katarina
  25 november, 2017 kl 18:34

  Nej tack. Du kan prova att slänga en på mig så får vi se. Efter att ha sladdat runt 21 km i Genarps gyttja är jag nog rätt svårövertalad vill jag tro. Det är nog du som får muta MIG med cappuchino!!

  • Svara
   Anna
   26 november, 2017 kl 14:21

   Haha, visste inte att du var rädd för lite skit under naglarna :) Ett par cappuccino så är du där, tro mig :)

  • Svara
   Katarina
   26 november, 2017 kl 15:10

   Alltså, mina lösnaglar lossnar (Eller var alla förhårdnader?) av geggamojja.

 • Svara
  A-mamman
  25 november, 2017 kl 18:42

  Ganska skönt att slippa bli lockad ibland :) Bada i lera och få maxpuls i backar – nej tack. Men heja er som ska springa!

  • Svara
   Anna
   26 november, 2017 kl 14:21

   Dig lockar jag till Portugal i stället. 17 mars is the date. Be there or be fyrkant. :)

 • Svara
  Caroline
  25 november, 2017 kl 23:45

  Jag e lockad, toksugen faktiskt!
  Både på att springa med dig igen och dricka cappucino massor av cappucino 😘

  • Svara
   Anna
   26 november, 2017 kl 14:22

   Du hade haft chansen redan i morse om du inte varit så morgontrött :)

 • Svara
  Mari
  26 november, 2017 kl 07:00

  Lera, så kul ju :)

  • Svara
   Anna
   26 november, 2017 kl 14:22

   Eller hur! Synd att leran är så långt från Sundsvall :)

 • Svara
  LIW
  26 november, 2017 kl 14:09

  för att jag är den eviga funktionären som hjälper till på Stävie Trail och lovar att hjälpa till på nästa också, för att jag ännu en gång stod som funktionär stelfrusen i ett hörn och hejade och hojtade glatt på ALLA som sprang i årets Winter Cross Run, för att jag alltid står som funktionär och hejar på dig i alla lopp :-), för att jag alltid är den som kämpar väl utan att vara snabb och vältränad det vill säga jag är alltid nästan sist och går, fast runt ska jag även ultra på fem mil, för att jag stukat foten svårt, sprungit för mycket och måste löpvila, för att jag älskar medaljer och inte har någon från Winter Cross Run, för att jag är en trevlig, snäll och glad prick :-)

  • Svara
   Anna
   26 november, 2017 kl 14:23

   Den motiveringen var svår att motstå…. Hur långt den räcker meddelas inom ett par dagar :)

  • Svara
   Ga El
   29 november, 2017 kl 16:58

   Hej där Liw. Vad ska vi göra utan dig som funktionär! Vi måste börja fundera detta med medaljen. Jag tror att vi bör skapa några till funktionärerna också :) Hoppas foten blir bättre snart. Spring inte för mycket, lagom är bra. Gör som mig samla på fett nu och bli mer motiverad i januari…

 • Svara
  Pia
  26 november, 2017 kl 14:11

  Går i lera upp till knäna på jobbet, så varför inte prova på fritiden också🤣

  • Svara
   Anna
   26 november, 2017 kl 14:23

   Nej varför vara ren när man kan vara geggig liksom :)

 • Svara
  Emma
  26 november, 2017 kl 15:43

  Låter jättekul😊 Har löpförbud för tillfället så jag vet inte när jag är i form igen😢😢

  • Svara
   Anna
   28 november, 2017 kl 19:43

   Löpförbud är värsta tråkiga! Hoppas du snart är på banan!

 • Svara
  Jerker
  26 november, 2017 kl 16:44

  Det ser kul ut, jag utmanar min hustru som nyss börjat springa, att även hon ska vara med på den kortare banan :)

  • Svara
   Anna
   28 november, 2017 kl 19:44

   Bättre start på löparkarriären kan inte finnas! Geggamojja kan vara det roligaste som finns :)

 • Svara
  Emma
  26 november, 2017 kl 17:35

  Tycker att Liw ska ha en😊 Den motiveringen var ju fantastisk😊

 • Svara
  Annika Andersson
  26 november, 2017 kl 18:52

  Det här vill jag vinna och ge min man i julklapp. Han hävdar att det aldrig kan bli för blött och lerigt i löparspåret :D Jag kommer stå torrskodd och heja på er allihopa :D

  • Svara
   Anna
   28 november, 2017 kl 19:45

   En sån julklapp hade gjort vem som helst lycklig! Fast det stänker kanske lite på dig när han sladdar in över mållinjen? :)

 • Svara
  Jonas
  28 november, 2017 kl 06:14

  Jag vill gärna springa detta och få en härlig lerinpackning innan sportlovet. 😀

  • Svara
   Anna
   28 november, 2017 kl 19:47

   Lerinpackning ska vara bra har jag hört! :)

 • Svara
  Andreas
  30 november, 2017 kl 17:42

  Den här biljetten vill jag gärna vinna, kan leran verkligen få låten att brinna? 🎅

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.