Aktuellt

Värre än julafton

Ni vet julafton när man är liten. Den där väntan på tomten och julklapparna. Idag upplevde jag julafton tio gånger om. För vi har öppnat anmälan till Stävie Trail. 

Klockan tolv ska platserna släppas och tiden fram tills dess är värre än vilken julafton som helst. Långsammare.

Jag försökte få tiden att gå genom att beta av 75 minuter på spinningcykel. Det blir förövrigt en traumatisk historia då jag plötsligt ser en spindel krypa över min handduk. Viftar bort den men är inte helt säker på var den tar vägen och vågar därför inte använda handduken mer. Alltså jag svettas ymnigt på spinning. Utan handduk är risken för fuktskador överhängande…

10.45 är passet över och jag behöver fördriva dryga timmen innan jag får veta om anmälningssystemet fungerar. Tar mig hem i sakta mak för att tiden ska gå…

11.15 Hemma. Stirrig över om allt kommer att klaffa.  Eller om jag kommer bli nerringd och facebookbombad av arga löpare som inte kan boka sig. Tänker att en croissant kan stilla mitt sinne och göra mig lugn.

11.20. Att äta en croissant går jättefort. Speciellt om den är så där god att man nästan dör. Nästan lika lång tid kvar…

11.30 Snackar lite med Sarah för att få tiden att gå. Spekulerar i hur många bokningar vi kan få in idag. På vår lilla smygstart inför öppningen på måndag.

11.40 Tjugo minuter kvar. Tittar på New York marathon från förra helgen och konstaterar att alla springer olika. Det finns inget magiskt steg.

11.58 Två minuter kvar. Roar mig med att lägga upp själva nerräkningen på instagram. Det tar typ två sekunder. Snart där.

12.00. BAAM! Anmälan öppen. Det tar 1:55 för första person att klicka sig igenom hela anmälningsproceduren. Sen tickar det på. Jag är lugn.

Stävie Trail är på gång. Festen kan börja!

3 Kommentarer

 • Svara
  Johanna
  11 november, 2017 kl 17:10

  Maken och jag är anmälda! Och dagen till ära hade vi våra snygga gröna Stävie-buffar på långpasset på landet!

  • Svara
   Anna
   11 november, 2017 kl 17:46

   Två rätt av två liksom! Se till att svettas ner buffen ordentligt för i mars får ni nya :)

   • Svara
    Johanna
    11 november, 2017 kl 18:12

    De är både välsvettade och vältvättade sedan länge, så nya i mars blir ju fantastiskt! :-)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.