Aktuellt

Reklamvarning!

En av mina roligaste arbetsuppgifter på året är utan tvekan Stävie Trail.  Man ömsom skrattar och ömsom gråter. Hoppar av lycka och sliter sitt hår. Periodvis är det lugnt, men då och då hopar sig grejerna som behöver tas tag i. Som inför platssläpp…

För hur många gånger man än läser anmälningsformuläret (som man copy-pejstat från förra året) hittar man alltid ett årtal som är fel eller ett belopp som är galet. Och har man av misstag råkat copy-pejsta barnloppet istället för vuxenloppet så måste man även som 40-plussare ha en målsman som anmäler. Så wild and crazy vill vi ju inte ha det…

Med nytt år följer nya tekniska lösningar. Ni vet swish alltså. Vi kommer kunna ta betalt med swish. Bara en sån sak. Men hur lägger man in det i formulär-eländet?

Och alla sponsorer som aldrig kan bestämma sig men som borde vara med vid platssläpp för största möjliga exponering. Hur många påminnelsemail vågar man skicka? Och hur många sponsorer har vi lovat en plats på nummerlappen? (och om det är för många, hur stor nummerlapp kan man egentligen ha???)

Det enda jag egentligen vet, i en tid av total förvirring, är att vi smygöppnar anmälan på lördag.  Mellan kl 12 och 17 finns möjlighet att shoppa en startplats till pappsen, inför Fars dag på söndag. Det kommer också att finnas ett nedladdningsbart startbevis så man får något fint att överlämna tillsammans med tårtan.

Ordinarie anmälan öppnar på måndag.  Vi kommer inte ta legitimation på lördagens bokningar, inte göra några faderskapstest. Så vill du ha en plats så passa på, oavsett om du är pappa, lillasyster farmor eller något annat spännande.

Jättesponsrat inlägg det här. Av mig själv. Men ni kan se det som samhällsinformation. Vem vill missa anmälan till Stävie Trail liksom? Femårsjubileum och allt!

 

0

9 Kommentarer

 • Svara
  Ingmarie
  9 november, 2017 kl 20:55

  Alltså jag vill men jag kan verkligen inte planera så långt i förväg. Kan ni inte spara några platser som ni släpper typ 1-2 veckor innan för oss sistaminutare? :-D

  0
  • Svara
   Anna
   10 november, 2017 kl 11:43

   Det är ju bara fyra månader…. :) Det blir alltid återbud. Det kommer att lösa sig :)

   0
 • Svara
  Mia
  9 november, 2017 kl 21:11

  Jag kan verkligen tänka mig att bli pappa. Pappor är ju uppenbarligen föräldralediga här… Så på lördag ska jag hinta om att jag behöver en farsdagspresent också :)

  0
  • Svara
   Anna
   12 november, 2017 kl 19:20

   Ser i anmälningslistan att du nog fick en slips ändå….

   0
 • Svara
  Olof
  9 november, 2017 kl 21:19

  Apropå samhällsinformation glömde du en detalj: hur man anmäler sig om man fått ett presentkort i marathonfödelsedagspresent?

  0
 • Svara
  Johanna
  9 november, 2017 kl 22:00

  Jaaa vad kul! Vi är laddade, både maken och hans bästa kompis och jag!

  0
  • Svara
   Anna
   12 november, 2017 kl 19:20

   Heja heja heja! ses i mars!

   0
 • Svara
  A-mamman
  10 november, 2017 kl 08:56

  Samhällsinformation, bra där! Skulle ju platsat i Anslagstavlan :)

  0
  • Svara
   Anna
   12 november, 2017 kl 19:21

   Eller hur! Var har anslagstavlan tagit vägen förresten. Det var ju typ världens bästa program :)

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.