Aktuellt

Sveriges kortaste förkylning?

Jag har inte varit förkyld sedan sommaren 2013. Semestern där jag fick byta underbar spansk löpning mot solstol vid pool. Jag har liksom glömt bort hur det känns. Men igår klockan 12.47 blev jag påmind. Den där tjocka känslan i halsen. Inte ont, men tjockt. 

Därför har jag gått loss på coldzyme-förrådet. Jag säger förråd och menar det. Jag har minst 20 flaskor hemma. Sånt som händer när man springer lopp där Coldzyme sponsrar och man går förbi just det tältet väldigt många gånger…

Jag tror egentligen inte på piller och mirakelsprayer, men den här brukar fasen funka. Skitsamma om det är placebo eller någon magisk komponent i torsk-eländet, funkar det så funkar det.
Och faktiskt. Jag känner mig bättre redan idag. Man ska inte ropa hej, men jag hoppas precis ha genomlidit Sveriges kortaste förkylning.

Och ropade jag hej för tidigt gör det ju ändå inte så mycket. Jag kan ju ändå inte springa. Lika bra att ta årets samlade förkylningar nu tänker jag, så slipper jag dem sen! Eller funkar det inte så?

6 Kommentarer

 • Svara
  Erika - Löpningen & jag
  18 oktober, 2017 kl 13:47

  Det ÄR faktiskt något magiskt med den där lilla sprayen. Man ska ju inte underskatta placebo, men den har verkligen hjälp till att i alla fall bromsa/lindra mina senaste förkylningar!

  • Svara
   Anna
   19 oktober, 2017 kl 07:46

   Eller hur! Halsontet försvann direkt. Fast den hjälper visst inte mot übersnorig näsa…

 • Svara
  Emma
  18 oktober, 2017 kl 20:50

  Krya på dej😊

  • Svara
   Anna
   19 oktober, 2017 kl 07:47

   Tack!

 • Svara
  Ingmarie
  18 oktober, 2017 kl 21:37

  Hoppas det hjälpte!

  • Svara
   Anna
   19 oktober, 2017 kl 07:47

   Det hjälpte mot halsen men inte mot det där som fyller hela mitt huvud. Snorberget :)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.