Aktuellt

Rankad…

Hittade mig på en hedervärd trehundrasextiosjunde plats på en trail-lista hos Trailrunning Sweden. Listan som toppas av Mimmi Kotka, Ida Nilsson och Emelie Forsberg. 

Jag vet inte hur jag kom dit, för jag har väl knappt sprungit någon trail.  Jag vet inte hur man får poäng och jag tycker ju knappt ens om trail. Men kul att se sitt namn på en lista jag inte ens visste fanns. Även om det är 272 poäng upp till täten…

Men så fort det finns en lista kommer såklart en önskan om att klättra. Plocka poäng på ett sätt som jag fortfarande inte vet hur. Gissar att det handlar om att delta i rätt tävlingar och springa fort.

Men det enda lopp jag är anmäld till är Stockholm marathon 2018 och det lär knappast ge några pluspoäng i trailsammanhang.

Det finns många traillopp under hösten. I lera och regn, på rötter och stenar. Sånna som kanske eventuellt skulle kunna ge något poäng för deltagande men knappast på placering. Speciellt inte om man har ett Högerben som inte samarbetar…

Jag har bättre chans på den här listan. Asfalt alltså. Jag tror jag satsar på den istället…

 

5 Kommentarer

 • Svara
  Ingmarie
  4 oktober, 2017 kl 20:59

  GRATTIS! Den där listan ska du helt klart vårda!
  Finns annars säkert en massa traillopp. Står det inte vilka som ingår någonstans?

  • Svara
   Anna
   4 oktober, 2017 kl 21:11

   Inte som jag lyckas hitta. Skitskumt :O

   • Svara
    Ingmarie
    6 oktober, 2017 kl 21:31

    skumt… Dock ganska säker på att Kullamannen är med t.ex. Men först ska du krya på benet!

 • Svara
  Malin
  8 oktober, 2017 kl 18:10

  Vad kul! Första listan som jag någonsin varit med på 😄 Tur man är i gott sällskap!! 😜

  • Svara
   Anna
   10 oktober, 2017 kl 19:43

   Tycker det är fin representation från kävlinge kommun där i toppen. Vi får bara se till att Helsingborgarna åker på semester i början på september nästa år så är saken biff :)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.