Aktuellt

Avdelningen sjuka grejer

Jag gillar att hitta variation i mina löppass. Att alla inte ska se likadana ut. Ofta handlar det om att hitta fina miljöer eller rundor med bra kaffe i direkt anslutning. Men ofta om rena galenskaper som att springa en mil var tredje timme, tomtelöpning genom köpcenter eller reflexlöpning i en becksvart skog. Därför lockas jag big time av Löplabbets senaste påfund...

Natten mellan 28:e och 29:e oktober ställer vi om klockorna. Åt det hållet som ger sovmorgon, för den som är lagd åt det hållet. Det innebär att natten har en extra timme, att klockan två finns två gånger. Och en av dem är ju liksom bonus. Som man kan använda till löpning? Har jag sagt att löpning är det enda jag tänker på…?

Är mitt ben helt kommer jag såklart springa under Löpblabbets #mörkertimme. Det enda som krävs är pannlampa och reflexer. Start klockan 02 och mål klockan 02. Hur coolt är inte det för en kombinerad siffer- och löpnörd?

Fast förutom reflexer och pannlampa kommer jag att förse mig med sällskap. Jag är som bekant lite lätt mörkrädd…

Sällskapet i fråga är än så länge lyckligt ovetande. Han kommer att morra, gnälla och se sur ut. Men inse att han inte har något val och snällt ställa upp som livvakt och muskulös body guard (lägger jag fram hans uppgift som så, kommer övertalningen gå mycket lättare).

Hade benet varit funktionsdugligt hade jag tamejtusan dragit i hop ett helt evenemang, men det är ju trist att behöva dra sig ur sitt eget partaj, så jag avvaktar.  Men känner jag mig ok när det närmar sig kan ni slå er i backen på att det dyker upp något. Stävie Trail by night liksom… Hade inte det varit höjden av fancy?

18 Kommentarer

 • Svara
  Johanna
  13 oktober, 2017 kl 19:16

  JA VILKEN KUL GREJ! Sorry för capslock men detta är ju superkul.

  • Svara
   Anna
   15 oktober, 2017 kl 19:16

   Eller hur! Jag är helt excited. Och lite bekymrad för att jag inser att tiden är knapp om det här benskrället ska hinna läka! Promenera är ju inte alls lika fancy mitt i natten!

   • Svara
    Johanna
    15 oktober, 2017 kl 21:47

    Hejar på benskrället! Läk fort!

 • Svara
  Maria
  13 oktober, 2017 kl 21:01

  Detta måste vi vara med på! Labben kommer att hoppa ur sängen (jo, hon sover där) och glatt vifta på svansen. Terrierna lär muttra och morra och glatt sova vidare (och hålla sängen varm till oss till vi är tillbaka).

  • Svara
   Anna
   15 oktober, 2017 kl 19:17

   Labben har fattat allt! Springa mitt i natten måste vara värsta bästa!

 • Svara
  Mia
  13 oktober, 2017 kl 21:04

  Om jag inte vore jag. Det vill säga den sämsta nattugglan i heeeeela världen så skulle jag haka på. Ska nog gå och lägga mig nu. Klockan är 21.05, det är ju fredag så har varit uppe lite längre än vanligt…

  • Svara
   Fredrika
   14 oktober, 2017 kl 13:04

   Haha jag somna kl 20 då jag skulle natta barnet!

   • Svara
    Anna
    15 oktober, 2017 kl 19:18

    Ååå värsta som finns. Då vet man ju inte ens vilken dag det är sen….

  • Svara
   Anna
   15 oktober, 2017 kl 19:18

   Jag är ju inte heller någon nattuggla. Somnar GÄRNA 21.05… Men att gå upp mitt i natten för äventyr brukar inte vara något problem. Då kickar löparhormonerna in och fixar peppen!

 • Svara
  Åsa, Mittliv-Mittval
  14 oktober, 2017 kl 07:00

  Cool grej!! Hade jag bott i Skåne hade jag absolut hängt på ett nattarrangemang. Nu måste jag nog själv fixa om det ska bli nåt😃

  • Svara
   Anna
   15 oktober, 2017 kl 19:18

   Med hopp om att det finns många galenpannor där du bor :)

 • Svara
  Sara Borg
  14 oktober, 2017 kl 09:25

  😂👍🏼

 • Svara
  Mari
  14 oktober, 2017 kl 15:53

  Vilken kul grej! Nästan att man ska göra något liknande själv 😊

  • Svara
   Anna
   15 oktober, 2017 kl 19:19

   Ja, såklart! Gör det bara! :)

 • Svara
  Cherie
  16 oktober, 2017 kl 09:00

  Åh det där lät ju himla roligt, ska ju visserligen vara på Spa event 28-29 men man borde ju kunna gå upp mitt i natten och springa en runda ändå :) Får fundera på detta helt enkelt :P Tack för tipset :D

  • Svara
   Anna
   19 oktober, 2017 kl 07:58

   Fatta vad mycket mer du kommer njuta i bubbelpoolen efter ett sånt nattäventyr! Go for it :)

 • Svara
  blåmesen
  16 oktober, 2017 kl 09:53

  Åh, kul! Mycket coolare än det jag brukar göra (fortsätta gå upp en timme tidigare (d v s ”vanlig tid”) och därmed få en timme extra till morgonpassen – lyx! – så länge det funkar, kanske en vecka eller så. I år blir det en extra timme löpvila och läkning istället, gnäll).

  • Svara
   Anna
   19 oktober, 2017 kl 07:59

   Gud vad smart. Varför har jag aldrig tänkt på det? Tack för bästa tipset!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.