Aktuellt

Störd

Alltså jag har ju alltid varit lite störd. Men med ett bråkande Högerben borde man ju tagga ner lite. Sluta tänka på löpning hela tiden. Det sägs att 95% av det man tänker på en dag är samma sak som man tänker på alla andra dagar. I mitt fall är det nog just löpning. Och mat.

Så här.

Fredrik kommer hem och undrar om vi ska åka till Stockholm i mitten på december. Han ska dit med jobbet och har resa och boende betalt. Jag tänker löpning. Googlar lopp i Stockholm utan resultat. Vi kan lika bra stanna hemma. Fast kanske Ingmarie är ledig för en löpdejt? Eller någon annan bloggbekantskap. Det kan nog vara värt ändå… Och så finns det ju bra restauranger!

Jag blir bjuden på 40-årskalas dagen före en välgörenhetslöpning. Börjar direkt fundera på hur jag ska göra för att vara så pigg som möjligt på löpningen utan att gå hem från partajet klockan 20. Kan man investera i nattsömn hela veckan innan?

Fredrik berättar att han ska till Danmark andra helgen i juli och jag undrar vem som då ska supporta mig när jag springer 8 mil i Trelleborg. Vad han ska göra i Danmark ägnar jag inte en tanke…

Vi leker med tanken att flytta till Umeå, men det faller på att löpningen funkar så mycket bättre med barmark hela året.

När jag surfar runt på Hemnet tittar jag inte efter fancy planlösningar eller snygga utplacerade basilikakrukor, utan faktiskt mest hur bra löpmöjligheter det finns…

Jag är bokad på kurs med jobbet i november. Tre hela dagar utan möjlighet till löpflex. Kunde tänka att det var spännande med utbildning men undrar mest när jag egentligen ska springa…  Fast Högerbenet löser nog den frågan åt mig, november är fasen snart!

Undrar om jag ska utveckla de där sista 5 procenten. Tänka på något helt wild and crazy. Som varken har med mat eller löpning att göra.

Förslag på nya revolutionerande tankar mottages tacksamt!

0

7 Kommentarer

 • Svara
  Mari
  12 oktober, 2017 kl 20:26

  Haha, så klockrent. Och ja, löpning. Det ägnas banne mig många timmar tå att tänka på det =)

  0
 • Svara
  Märta Johansson
  12 oktober, 2017 kl 21:11

  Försöker förgäves hitta på något men det går inte. Det FINNS ju inget annat än mat och löpning som är värt att tänka på 😊

  0
 • Svara
  blåmesen
  13 oktober, 2017 kl 09:33

  Hear, hear. Och på något sätt blir det extra tydligt när man inte kan/får springa (verkar ha dragit på mig en skada som kräver flera veckors löpvila men kan inte tänka på något annat än att jag vill springa. GAH!)…

  0
 • Svara
  Trail och Inspiration
  13 oktober, 2017 kl 13:53

  Jag tänkte säga ”Tänk seperation” så kommer tusen nya infallsvinklar och tänk.
  Men nääää!!! Gör inte det förresten!! :-o

  0
  • Svara
   Anna
   15 oktober, 2017 kl 19:20

   Haha, just den struntar jag i :) Det är ju rätt kul att tänka på löpning hela tiden….

   0
 • Svara
  Ingmarie
  13 oktober, 2017 kl 20:45

  haha! Just därför har jag sett till att nörda ner mig i lite fler grejer för det blir en smula skört med bara 2 nörderier. ;-)

  0
  • Svara
   Anna
   15 oktober, 2017 kl 19:21

   Men jag har ju också fler än två. Löpning, mat, cappuccino…. ! Det är jättemånga ju.

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.