Aktuellt

Tjänstefel

Alltså ens mamma måste ha begått tjänstefel när man först vid 44 års ålder får veta att det finns en strandpromenad även på ANDRA sidan älven…

Ny löprunda i morse alltså. Omväxling förnöjer. I kväll tar jag flyget tillbaka till verkligheten, och en vecka fylld med människojobb, löpjobb och Fredriks födelsedag.

Själva födelsedagen ska han få fira på värsta trendriktiga vis, vi ska PLOGGA. Jogga och plocka skräp that is. Han kanske hellre hade plockat presenter, men jag har faktiskt inte hunnit shoppa. Det är stressigt att vara ledig i Umeå ska ni veta. Alla kaffebarer man måste besöka….

Men om jag fortsätter på det hållbara temat, kanske man inte ska slösa på jordens resurser och shoppa för sakens skull. Kanske borde jag rita en teckning istället?

Risken är att jag får en teckning nästa månad när det är min tur att fylla år. Då är det ju inte alls lika kul, jag vill ju ha träningskläder! Måste nog ut och jaga present ändå. Tips mottages tacksamt. Gärna krypterat, då det finns risk att han läser den här bloggen ibland….

0

9 Kommentarer

 • Svara
  Mari
  18 september, 2017 kl 18:18

  Haha, hur gick presentletandet? :)

  0
  • Svara
   Anna
   19 september, 2017 kl 21:49

   Dåligt. Paniken är stor. Vi förhandlar om att få flytta på födelsedagen…. :)

   0
   • Svara
    Mari
    19 september, 2017 kl 22:08

    Haha, flytta födelsedagen lät som ett projekt i sig :)

    0
 • Svara
  Marie
  18 september, 2017 kl 19:49

  Mycket mindre folk på sydsidan älven. Bor på Ålidhöjd och brukar ibland ta Kolbäcksbron till Ön och Hälsans stig och sedan strandpromenaden mot Bölesholmarna där det är mysigt att springa något varv (och de håller ju på med en bro till norra sidan älven också för att slippa ta träbron och springa uppåt). Den rundan går att förlänga eller förkorta beroende på humör.

  0
  • Svara
   Anna
   19 september, 2017 kl 21:50

   Ön upptäckte jag när jag var uppe förra gången! Kul med nya tassemarker :)

   0
 • Svara
  A-mamman
  19 september, 2017 kl 09:38

  Krypterade presenttips låter lite för avancerat för mig. Med risk för att han läser och sedan får något av detta, alt. läser och tycker det är kanonbra idéer men INTE får något av detta: underkläder – vanliga eller för träning t ex löparstrumpor eller kallingar utan onda sömmar, en bra bok, en tidningsprenumeration (om du kan komma på något vettigt) eller ett verktyg. Verktyg går alltid hem hos en karl, det vet väl alla.

  0
  • Svara
   Anna
   19 september, 2017 kl 21:51

   Tack för bra tips. Jag kommenterar inte närmre så får han inga ledtrådar :)

   0
 • Svara
  blåmesen
  19 september, 2017 kl 16:12

  Nu är det väl för sent, men någon sorts fjällöpningsutrustning måste han väl fortfarande sakna?

  0
  • Svara
   Anna
   19 september, 2017 kl 21:52

   Problemet är att det har varit försent hela tiden. Har en helt galet uppbokad vecka och inga möjligheter att leta presenter. Vi förhandlar just nu om att få skjuta på födelsedagen så jag hinner köpa något av era fina tips :) Men ljus i gröten ska han få :)

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.