Aktuellt

Coolaste anmälningsproceduren!

Visst är det smidigt att klicka hem en startplats på fem sekunder, men det finns roligare sätt. Markusloppet är en gammal favorit som jag varit med på två gånger och vunnit en (!). Till årets version behövs det mer än ett snabbt klickfinger för att komma åt en av de åtråvärda platserna. Och jag undrar om jag är tillräckligt snabb och listig för att lägga beslag på en. Och om min kropp är sugen på en till ultra…

Anyway. Så här har det gått till.

Att anmäla sig kräver ett lösenord. Att få tag i lösenordet kräver en god portion av klurighet och list.

Plats 1-10: gick till de som snabbast såg lösenordet på facebooksidan och anmälde sig.  Framgångsfaktor: snabbhet och internetnärvaro…

För plats 11-20 krävdes ett lösenord placerat i en behållare vid koordinaterna  55.692205,13.360159. Framgångsfaktor: koll på koordinater, snabb bil och kvicka ben…

Plats 21-25 krävde ett lösenord som gick att hitta på hemsidan. På engelska. Framgångsfaktor: förmåga att hitta saker!

För plats 26-35 var det ett krypto som skulle knäckas, nämligen meningen ”bk axd f phldbk”. Meningen ska ha anknytning till loppet. Framgångsfaktor: klurighet

10 platser ligger nu ute i syfte att jämna ut könsfördelningen. Den som anmäler sig tillsammans med en tjej, springer till halva priset. 5 rabatterade duoplatser alltså. Det är här man kan tänka sig att offra sig att ställa upp om någon vill springa billigt, som en välgärning liksom. Framgångsfaktor: född som tjej eller bara råka ha rätt tjejer i bekantskapskretsen. Löparnördartjejer that is.

Väntan på vad som kommer näst är hur spännande som helst.

By the way såg jag dokumentären Barkely Marathons igår. Där är det anmälningsavgiften som är lite udda. Förutom det skräckinjagande priset på 1,6 dollar tillkommer en obligatorisk gåva till arrangören, något som denne för tillfället råkar behöva. Ena året strumpor, andra vita skjortor eller flanellskjortor.

Och anmälan till Stävie Trail som snart ska öppna. Tänk om man skulle se till att få sig 800 nya löpartishor….

4 Kommentarer

 • Svara
  Mari
  27 september, 2017 kl 07:09

  Haha, klockrent. Kul grej :)

 • Svara
  Mia
  27 september, 2017 kl 13:04

  Min förkylda hjärna säger just nu big no no till allt som kräver minsta lilla ansträngning. Men jag tycker nog egentligen att det är en jättekul grej :) Fast om du vill ha mig till Stävie, så har jag en hel del grejer du kan få om du vill ha. Glassmaskin?

  • Svara
   Anna
   28 september, 2017 kl 14:58

   Alltså jag tar hellre själva glassen :)

 • Svara
  Nina
  29 september, 2017 kl 18:36

  Åh, ett Ceasarkrypto! Cool!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.