Aktuellt

Antiklimax

Alltså man får väl inte vara upprörd på sin man på hans födelsedag, men alltså hur otajmad är han inte?

Precis sådär lagom till helgen då vi skulle ut och springa med tält, har hans rygg gått bananas.  Kiropraktorn gav ett svidande löpförbud i födelsedagspresent och nu står vi här med en ledig helg helt i onödan. För vad kan man roa sig med utan rygg?

Lite synd om honom är det allt. Så jag ska inte tjura. Jag ska pyssla om honom i rullstolen och se till att flanellpyjamasen sitter bra. Gamle mannen. 44 år fyllda. Och sen hoppas jag det går över fortare än kvickt. För jag vill ut på tältäventyr och inviga mina sovsäcksskor. Äta gröt ur påse och insupa höst!

Men en fikahelg med shopping kan ju funka det med. Internetshopping that is. För han lär inte gå någonstans…

2 Kommentarer

 • Svara
  Ingmarie
  21 september, 2017 kl 21:28

  Ont i ryggen är aaaaaldrig skoj, fråga mig, men särskilt inte på sin födelsedag. Eller kanske förresten. Då kan man ju tröstäta tårta utan att skämmas! Krya på honom!

 • Svara
  Mia
  22 september, 2017 kl 08:24

  Grattis en dag försent Fredrik! Och jag hoppas att du bjöd Anna på lite tårta igår på din födelsedag… Det finns annars risk att hon gifter sig med mig istället eftersom jag äter tårta jämt.

  Typiskt otur för ert tältäventyr! Men dom som spar dom har hörrni!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.