Aktuellt

Avbrott i ultrarapporteringen: sovsäcksskor!

Lite konstigt att tänka att jag bara har ETT enda löppass kvar innan Helsingborg marathon om två veckor. Att det passet sedan råkar vara lika många mil som jag vanligen gör på två veckor är ju en annan sak. 

Och plötsligt blev det ganska logiskt. För jag inser att jag nog inte är så kaxig i löparskorna efter lördag. Att jag kanske hellre pillar navel. Att jag säkert stressas av att jag inte springer, men då kan trösta mig med att jag redan gjort det. Förhandssprungit liksom. Det är en bra plan.

Förövrigt är det mycket Ultravasasnack här inne och jag förstår om ni tröttnar lite. Därför tänkte jag glädja er med en bild på mina nya sovsäcksskor. Till nästa tältäventyr med Fredrik. Han tänker verkligen på allt…

Och bara genom att offra ett kexpaket går man tydligen plus/minus noll på ryggsäcksvikten. I valet mellan kex och varma fötter väljer jag varma fötter anyday. Kexen kan jag ju smuggla ner i hans väska när han inte ser.

I alla fall. Här är godbitarna. Jag kommer inte vinna första pris på Milanos modemässa…

Vill ni inte läsa mer om Ultravasan och mina sista rafflande förberedelser ber jag hålla er undan till på måndag. Framför allt från instagram där det kanske kommer uppdateras allra flitigast. Där lär du få se en exciting bild från bilen redan om två timmar…

@annanystedt heter jag. Instakontot att undvika om man vill läsa om något annat för en stund…

10 Kommentarer

 • Svara
  hopihopi
  17 augusti, 2017 kl 20:23

  Alltså var får man tag på såna?! Behöver också ett par, fryser alltid om fötterna.

  • Svara
   Anna
   18 augusti, 2017 kl 13:05

   Köpta på rea på addnature 😀

 • Svara
  Mia
  17 augusti, 2017 kl 20:26

  Så fancy som jag är hade du lätt kunnat lura mig att de där skorna är det hetaste i Milano just nu. Jag sväljer allt sånt…eftersom jag inte vet några alternativ :) OMG! Fick äntligen fingrarna ur och anmälde mig till Helsingborg idag. Typiskt mig, men nu blev det ju också på riktigt…

  • Svara
   Anna
   18 augusti, 2017 kl 13:06

   What, var du inte anmäld??? Skönt att du fått tummen ur iaf. Nu finns ingen återvändo!

 • Svara
  Pernilla
  17 augusti, 2017 kl 21:59

  Självklart vill vi läsa allt om Ultravasan!! ;)
  Det är ju skit häftigt och spännande att höra!
  Stort lycka till!! :)

  • Svara
   Anna
   18 augusti, 2017 kl 13:07

   Tack! Jag lovar att rapportera….

 • Svara
  Elsa
  17 augusti, 2017 kl 22:29

  Alltså dagens bästa grej är att lära sig att det finns något som heter sovsäcksskor! 😂 Är inte alls trött på Ultravasansnack, tvärtom! Jag är dunderförkyld just nu och längtar bara efter att få springa, så jag slukar så mycket löpning jag kan i skriftlig och bildlid form istället. Lycka till på lördag!

  • Svara
   Anna
   18 augusti, 2017 kl 13:08

   Det heter nog inte sovsäcksskor på riktigt. Fast det är skor i sovsäcksmaterial…. 😀

 • Svara
  A-mamman
  18 augusti, 2017 kl 08:24

  Håller med Pernilla, vill läsa allt om din helg! Supermycket lycka till, men spring inte i de där tossorna.

  • Svara
   Anna
   18 augusti, 2017 kl 13:09

   Jag ska försöka få av mig dem innan start. Men de är väldigt sköna….

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.