Aktuellt

Statusuppdatering

Så här. Det fortsätter stråla i ljumske och insida lår. Paniken är ett faktum. Lyckas få tag i min massör, som i sin tur jagar tag i barnvakt som kan passa hennes barn för att jag ska få hjälp. Ni fattar hjälteinsatsen. Både av massören och mormor och morfar! Det minsta jag kan göra som tack är att erbjuda reklamplats på Sveriges tramsigaste löparblogg. Så. Behöver du massage – Sara på Andrum i Kävlinge. Som något ologiskt ligger i Lödde. Åk dit. Hon är guld. 

Som befarat. Snett i höften och även behov av naprapat. Eller Osteopat. Jag har tjingat båda för säkerhets skull, fast först i nästa vecka. Det kommer ju en attans helg mitt i alltihopa. Så olägligt. Nog enda gången i livshistorien jag inte velat ha helg!

Ni hör desperationen. Och jag har redan börjat filura på en kontaktannons:

Naprapat sökes. 

Du som inte värnar om helgen. Som inte vill följa med familjen på ICA MAXI eller putta fart på en gunga för femtiofjärde gången. Du som inte uppskattar fika på stan eller shoppingrundor med goda vänner. Detta är till dig.

Du som älskar ditt jobb, allra mest på lördagar, och tycker höjden av lycka är att knaka loss på en snedvriden höft. Du som tycker att en sensommarlördag fördrivs bäst inomhus och ser tjusningen i att hjälpa en riktigt desperat maratonlöpare till sin fjärde raka start i Helsingborg marathon.

Jag erbjuder ett ben som är längre än det andra och en höft som hamnat snett. Och reklamplats på Sveriges tramsigaste löparblogg. Deal?

0

21 Kommentarer

 • Svara
  Marie
  25 augusti, 2017 kl 19:45

  Jag håller tummarna att du hittar en naprapat i helgen som kan hjälpa dig!

  0
  • Svara
   Anna
   25 augusti, 2017 kl 22:20

   Det verkar ont om jourhavande naprapater. Jag får roa mig med golfbollen så länge, ajaj!

   0
 • Svara
  Ingmarie
  25 augusti, 2017 kl 21:12

  Jag vet! Men i 08a land… Och nog borde det finnas någon med helgöppet i Skåneland???

  0
  • Svara
   Anna
   25 augusti, 2017 kl 22:19

   Om jag hade varit Zlatan hade jag tagit mitt privatflyg och åkt upp direkt. Nu verkar jag snällt få vänta på vardag!

   0
  • Svara
   Anna
   25 augusti, 2017 kl 22:20

   De hade inget innan måndag :(

   0
 • Svara
  Åsa, Mittliv-Mittval
  26 augusti, 2017 kl 06:57

  Jag hittade din blogg ganska nyligen faktiskt och måste bara säga att jag tycker jättemycket om den. Roligt, lättsamt, underhållande och inspirerande. Även när du skriver om tråkiga saker som här, är det med humor och självdistans. Så jag tackar för att jag hittat hit!!

  0
  • Svara
   Anna
   26 augusti, 2017 kl 21:43

   Å vad roligt att höra! Tack för fina ord! Glad att du hittade hit :)

   0
 • Svara
  Gert
  26 augusti, 2017 kl 12:14

  Jag håller med Åsa.jag håller med Anna om Sara också. :)
  Lycka till i Marathon. :)

  0
  • Svara
   Anna
   26 augusti, 2017 kl 21:44

   Ja just ja, vi delar ju massör! :)

   0
 • Svara
  Sara Borg
  26 augusti, 2017 kl 15:33

  Aj faan! 😱 Jag håller tummarna för att det löser sig

  0
  • Svara
   Anna
   26 augusti, 2017 kl 21:44

   Tack för tummarna! De verkar behövas!

   0
 • Svara
  Sara
  26 augusti, 2017 kl 18:17

  Vad gör jag inte för mina kunder…😀 Hoppas att det ger med sig så att du springer som en gasell genom loppet på lördag!👍

  0
  • Svara
   Anna
   26 augusti, 2017 kl 21:45

   Så glad för ditt pusslande! Du har räddat mig två gånger på två veckor nu! Tacktacktack :)

   0
 • Svara
  Sara
  26 augusti, 2017 kl 18:18

  Och tack för den fina reklamen!!❤️

  0
  • Svara
   Anna
   26 augusti, 2017 kl 21:46

   Den var du värd!

   0
 • Svara
  Lillian
  26 augusti, 2017 kl 20:47

  En sned höft ska väl gå att rätta till på ett kick tänker jag. Det brukar det göra med min när bäckenet är snett. Vilket det är ibland. :-) Bara att besöka osteopaten och gulla lite extra med kroppen efteråt så är du som ny till Helsingborg!

  0
  • Svara
   Anna
   26 augusti, 2017 kl 21:48

   Alltså du är mitt hopp i livet just nu! Och det är lite så jag har tänkt också. Det är bara så frustrerande att behöva vänta på att bli knäckt. Att inte veta. Osteopaten (som jag har tid hos på tisdag) lät hur lugn som helst…. Tyckte det var eoner av tid kvar. Du och osteopaten alltså. Vilket team. Mina hopp!

   0
   • Svara
    Lillian
    28 augusti, 2017 kl 15:14

    Bra där, fortsätt med den tanken! Det löser sig, vad är en lite sned höft liksom. :-)

    0
 • Svara
  Hanna
  26 augusti, 2017 kl 21:30

  Jag håller alla tjugo tummar och tår att du hinner bli bra till helsingborgs marathon.

  0
  • Svara
   Anna
   26 augusti, 2017 kl 21:48

   Tack Hanna! Jag hoppas det hjälper!

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.