Aktuellt

Skadeläget

Alltså ultravasantips i all ära men jag gissar att ni är mer nyfikna på skadeläget i höftregionen. Hur rafflande är det liksom inte? Så här är är läget, sex dagar innan start.

Naprapaten jag bokat i morgon har under helgen blivit akutförkyld. Jag träffar inga akutförkylda. Skulle höften bli bra är en snörvlande näsa det sista jag vill ha. Avbokat!

Via en bloggläsare fick jag tips om kiropraktor som tyvärr inte hade akuttid, men en ledig tid i morgon. Bokat!

Från alla bloggläsare känner jag pepp som går rakt ner i höften och läker! Tack för er omtanke. Jag är övertygad om att den gör skillnad.

En vän har skickat instruktionsvideo på självbehandling.  Jag ligger på mattan framför teven och lyder. Med en tennisboll i ryggen.

Och Mia oroar sig mer över mitt lopp än hennes eget. Nu måste jag ju piska igång höften så hon kan bli lugn. Och fokusera på sitt eget race. Hon som ska persa, springa fort och jaga fart-ballonger. Jag ska ju bara ta mig runt.

Som ni märker, jag har inte kastat in ännu. Nu är helgen över. Den mentalt jobbigaste helgen på mycket länge. Nu taggar vi ny vecka, nya behandlingar, god energi. Och race week. Jag. Vill. Stå. På. Den. Startlinjen.

Tillbaka till tennisbollen.

10 Kommentarer

 • Svara
  ell
  27 augusti, 2017 kl 18:29

  HEJA!!!
  Shit jag är så spänd på hur detta ska gå. Jag skrev igår också och det känns faktiskt bättre för mig med! Den värsta smärtan i knät har gått över, låg hela helgen med ispåse på knät (varvat med glass hehe) och reste mig inte alls förutom för att testa att göra lite utfallsteg runt lägenheten. Tänker att jag inte springer förrän det känns helt symmetriskt igen; om det så blir att jag inte springer förrän loppet så får det vara så. Jag är ju tamejfan på topp i allt övrigt, såväl fysiskt som mentalt.
  Ska ringa min sjukgymnast det första jag gör imorgon, hoppas att det i kombination med vilan och någon form av magi kan fixa det ^^ heja oss!

  • Svara
   ell
   28 augusti, 2017 kl 14:41

   Jag var på sjukgymnast! Det var benhinnan. Ispåse är tydligen inte okej, ska vara värme :)) Sjukgymnasten gav mig elektrobehandling, vilket kändes typ som magi, men vet inte om det är värt att ens sikta på att åka till Helsingborg i helgen :( Du råkar inte sitta på nåt tips eller vart med om liknande? :(

   • Svara
    Anna
    29 augusti, 2017 kl 12:08

    Har bara haft benhinneproblem en gång på stenåldern. Då fick jag en panikkur antiinflammatoriskt… Det funkade, även om jag egentligen förespråkar att ta reda på orsaken och läka på naturlig väg…. men när det vankas lopp…:O

 • Svara
  Mia
  27 augusti, 2017 kl 21:10

  Innan vi går in på din skada… Ska jag persa och jaga ballonger?! Haha… Jag får veta så mycket matnyttigt av dig :) Tillbaka till det väsentliga. Det glädjer mig att du inte kastat in och har en plan mitt i höftmisären. På något konstigt vis känner jag på mig att det kommer att bli bra. Var rädd om dig – nu, fram till loppet och under det. Du är ju inte bara en väldigt cool kvinna. Du verkar ju vara väldigt smart också. Om det nu någonsin kan bli smart att springa nio mil… :) Men du fattar vad jag menar va? Och håll mig uppdaterad. Om du inte orkar blogga allt så skriv DM på insta. I will be there! <3

  • Svara
   Anna
   29 augusti, 2017 kl 12:05

   Klart du ska persa och jaga ballonger! Jag är helt övertygad om att du kommer dansa runt banan. I ösregn. Att springa nio mil är by the way jättesmart. Det borde du prova :)

 • Svara
  Pernilla
  27 augusti, 2017 kl 22:03

  Jag är helt säker på att din höft kommer att skärpa till sig här nu i veckan!! Den ville nog bara tvinga dig att ta det lugnt nu inför Helsingborg😍👍🏻👌. Den läker för fullt nu så till helgen pinnar du på som vanligt✊️✊️✊️

 • Svara
  Johanna
  27 augusti, 2017 kl 22:18

  Håller tummarna för att höften blir snäll och glad fortare än kvickt!

 • Svara
  Ingmarie
  27 augusti, 2017 kl 22:26

  Kommer bli hur bra som helst! tror kroppen gör så här för du inte ska hitta på rackartyg. (=träna. ;-) ) Vad är det för film???

 • Svara
  Johanna
  28 augusti, 2017 kl 10:36

  Höften kommer alldeles säkert läka, jag håller tummarna för det :)

 • Svara
  Camilla
  28 augusti, 2017 kl 15:35

  Filmen gjorde jag för att Anna bad om det 😊

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.