Aktuellt

Sned!

Jag unnade mig en 180-milaservice igår. För att jag hade på känn att jag blivit sned. För att jag ALDRIG lyckas sitta utan att korsa benen.  Och för att jag alltid hänger på ena benet när jag står… 

Sist jag var sned flippade vänsterbenet. Ni vet det där benet som efter ett tag började skriva brev till mig. Det tog fyra månader innan det gav upp. Jag ville inte hamna där igen. Därav servicebesöket hos osteopaten. Och mina farhågor visade sig stämma. Jag var sned. Ena benet längre än det andra.

Det tog lite knakelibrak och lite mystiska rörelser och sen var allt på plats. Nu tutar jag vidare mot Ultravasan med ett vänsterben som förhoppningsvis kommer älska varje meter, och aldrig någonsin behöva skriva tjuriga brev!

Brukar du unna dig service eller tutar du på så länge det håller?

13 Kommentarer

 • Svara
  Helena
  21 juli, 2017 kl 10:59

  Har du något tips på en bra osteopat? Jag har länge velat gå till en men bodde utomlands i 20 år och verkar som ostepater mest finns i Sverige. Nu är jag dock tillbakaflyttad och bor i din närhet (Malmö) och skulle gärna gå till någon rekommendrat bra så att jag vet om det är för mig eller inte (hamnar man hos en dålig är det ju lätt att tänka att det inte är för mig och aldrig prova igen).
  Tack och tack för din härliga blog!

  • Svara
   Anna
   22 juli, 2017 kl 18:00

   Jag går hos Daniel Jönsson på atlaskliniken i Landskrona. Jag fick tipset av en annan som sa att han typ alltid lyckades få ordning på alla. Och han lyckades med min superkonstiga skada som satt totalgriller i huvudet på två olika naprapater före honom.

   • Svara
    Helena
    23 juli, 2017 kl 08:16

    Tack för tips! Ska kolla upp det!

 • Svara
  Trail och Inspiration
  21 juli, 2017 kl 12:49

  Jag gick regelbundet och skulle vilja det nu med.
  Får hoppas jag har stenkoll på ekonomin snart. Det ÄR verkligen värt att gå dit i förebyggande syfte! :-)

  • Svara
   Anna
   22 juli, 2017 kl 18:01

   Det känns lite lyxigt och crazy och gå dit utan att ha besvär, men det är ju värt miljoner om man slipper få ont! Du får sälja ett par löparskor (eller bättre: människoskor) så du kan gå dit :)

 • Svara
  Mari
  21 juli, 2017 kl 13:02

  På senare tid har jag unnat mig detta, så värt det :)

  • Svara
   Anna
   22 juli, 2017 kl 18:02

   Eller hur! Jag har dessutom först vid 40+ unnat mig fotvård för mina trotjänare. det kan de vara värda :)

 • Svara
  Mia
  21 juli, 2017 kl 21:50

  Bra att du tar upp det här. Jag har aldrig servat min kropp…mer än med en välmåendemassage en gång… Det kan jag i och för sig tänka mig att göra till en vana :)

  • Svara
   Anna
   22 juli, 2017 kl 18:02

   Massage unnar jag mig alltid. Bästa ju! En bra vana du kan skaffa dig!

 • Svara
  Monica
  22 juli, 2017 kl 06:13

  Jag går regelbundet hos osteopat – så värt det!!! Jobbar inom barnomsorgen och får små låsningar i rygg o nacke lite då och då och skönt att kunna få det fixat innan det blir för stora problem. Har också haft ett roterat bäcken som troligtvis är anledningen till både mina rygg/nacke/axelproblem och hälsporrar…

  • Svara
   Anna
   22 juli, 2017 kl 18:03

   Det är ju attans att kroppen ska hålla på och rotera sig sådär. Men skönt att få det fixat!

 • Svara
  Åsa, Mittliv-Mittval
  22 juli, 2017 kl 07:08

  Jag kör nog dessvärre på tills nåt händer. Borde ta bättre hand om sig, bilen, huset etc servar man ju regelbundet…

  • Svara
   Anna
   22 juli, 2017 kl 18:04

   Jo jag har också kört på den varianten. Det är som med stretchingen och löpstyrkan….

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.