Aktuellt

Semesterplaner

Det är inte bara fredag idag. Det är även dags för semester part 2. Ytterligare en vecka ledigt och det kittlar i magen. Om en timme checkar jag ut och här är planen.

Lördag. Tillbaka till brottsplatsen. I morgon tar jag sällskap för ännu en njutarrunda mellan Rydebäck och Landskrona. De andra fortsätter för ett riktigt långpass men jag har en tid att passa (!). Jag ska på rörlighetsworkshop och bli smidig som en katt! Därefter återförening med den försvunna familjen och intagande av Malmös godaste pizza. Vilken den är vet jag inte, så tipsa gärna!

Söndag-Torsdag. Oskrivna blad. Men jag tänker mig mycket jordgubbar, löpning, sommarprat och yoga utomhus. Jag föreställer mig strålande sol och 25 grader men vet att SMHI tänker annorlunda. Jag förtränger gladeligen att man måste tvätta, packa upp svettiga träningskläder ur väskor, och diska kastruller även på semestern…

Fredag-Söndag. Löpning och övernattning längs Skåneleden. I tält av lättaste sort. Avsett för 1,5 personer. Sånt som funkade när man var 18 och nykär. Blir spännande och se om upplevelsen är densamma 25 years later!  Fredrik har med sig stormkök men jag vet att vi passerar affärer och caféer på vägen. Som jag kan rymma till om den frystorkade croissanten inte levererar…

Trevlig helg alla!

5 Kommentarer

 • Svara
  Olof
  28 juli, 2017 kl 23:49

  Via Napoli. Vad gäller pizzan alltså.

  • Svara
   Anna
   29 juli, 2017 kl 12:51

   Galet fullbokat ikväll :( Får testa den nästa gång…

 • Svara
  Mia
  29 juli, 2017 kl 11:11

  Gud så härligt med en vecka till! Min semester del två tar slut på måndag. BLÄRK! Jag har blivit värsta vilden och vet inte hur jag ska kunna foga min i ledet… Kanske tar ett rejält långpass och springer bort? ;) Hoppas att du får sol på dig precis hela tiden <3

  • Svara
   Anna
   29 juli, 2017 kl 12:52

   Äsch spring hit istället så kan vi springa någon kul stans! Jobbet väntar väl… ? :)

 • Svara
  Ingmarie
  29 juli, 2017 kl 22:23

  Låter som en perfekt vecka! Min (sista) semestervecka är också oskriven men jag vet att den blir i en stuga någonstans i skärgården… :-)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.