Aktuellt

Den totala förvirringen

Den totala förvirringen när man skrollar instagram och hittar en bild på sig själv, sittande på marken bland en massa stenar man inte vet om att man sett. När man tittar lite närmare och inser att det inte alls är en själv utan Mia som sitter och glassar på betongen. I mina kläder. Eller förhoppningsvis bara likadana.  

 

För er som inte heller kan skilja oss åt,  här är olikheterna ni ska leta efter:

Mia springer i ”småbyxor”, jag i löparkjol.
Mia har varmkorv i sin fruktkorg. Jag har frukt.
Mia springer intervaller och hinner inte med långpassen. Jag hinner hur många långpass som helst, men inga intervaller…
Mias barn räcker henne till naveln. Jag når upp till naveln på mina barn
Mia skriver en bok. Jag ritar mustascher på gubbar i tidningen.
Mia har människokjol på torsdagar. Jag har kjol när är det är mer än 25 grader.

Så där. Nu ska ni nog reda ut det!

8 Kommentarer

 • Svara
  Mia
  15 juli, 2017 kl 08:08

  Bästa Anna! Tack för att du äntligen redde ut detta! //Mia…

  P.S. Det känns också lite skönt att den där varmkorven fick ”komma ut” i Sveriges största och bästa löparblogg.

  • Svara
   Anna
   16 juli, 2017 kl 08:23

   haha, varsågod för den! Det var hämnden för att du avslöjade att jag fortfarande tycker alldeles för bra om chips :) Fast det har nog ingen undgått…

 • Svara
  Nina
  15 juli, 2017 kl 08:20

  😃

 • Svara
  Mari
  15 juli, 2017 kl 17:22

  Haha, tack för utredningen ;)

 • Svara
  Malin
  15 juli, 2017 kl 19:51

  Hej Anna!

  Har du som springer mycket och långt tips på något bra vätskebälte?

  Mvh Malin

  • Svara
   Anna
   16 juli, 2017 kl 08:22

   Skrev precis ett inlägg om min vätskebältesångest :) Tyvärr har jag inga bra tips på bälte. Tycker alla skumpar. Jag har gått över till vätskeväst som jag tycker fungerar bättre. På varma dagar är det ju dock lite varmare med ett extralager på rygg/mage. Dessutom kan jag inte använda min tillsammans med linne då jag får skav överallt. Jag har en salomon och den är ett par år nu. Med softflasks som sitter framtill. Jätteskön och skumpar ingenting alls. Dessutom kan man ta flaskan i handen om man inte vill ha västen. Sorry för att jag inte har några jättebra tips i frågan :O

 • Svara
  Lisa S
  15 juli, 2017 kl 20:18

  haha , småbyxor: LOL <3

 • Svara
  Hanna
  16 juli, 2017 kl 09:57

  Haha, kul inlägg!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.