Aktuellt

Sms:et jag ville skicka…

Sms till chefen: 

Bästa chef, 

Om du vill att jag jobbar idag får du hämta mig med lyftkran. Jag transportsprang och landade av en händelse på en kaffebar. Det är lä här, och solen värmer sådär fantastiskt. Jag har sedan länge druckit upp min cappuccino men vill inte gå härifrån. Vill fortsätta njuta av svensk sommar när den är som bäst. 

Det är väl ändå ingen som märker om lönen blir lite sen. Folk kommer ha fullt upp med små grodor och sill. Jag tar en cappuccino till och ser om det kommer någon lyftkran. Annars ses vi när det regnar…

6 Kommentarer

 • Svara
  Ida (Träningsblogga)
  20 juni, 2017 kl 19:47

  Tycker egentligen att man bara borde behöva jobba när det regnar.

  • Svara
   Anna
   20 juni, 2017 kl 21:58

   Jag jobbar för att få införa flexibel semester. Så att om det regnar på semestern kan man gå och jobba, och är det sol när man jobbar går man hem. Vet inte hur det fungerar för dig som är lärare. Logistiken i att få dit alla elever på en regnig dag mitt i juli liksom….

 • Svara
  Lillian
  21 juni, 2017 kl 12:42

  Haha, den var bra! Undra om jag kan kopiera och skicka till storchefen? Kan ju ändå inte vara tänkt att man ska jobba inne när det är så fint väder ute? Det är ju ändå sommar.

  • Svara
   Anna
   22 juni, 2017 kl 20:12

   Kopiera på du! Alla chefer förtjänar att veta om den nya solskensregeln vad gäller arbetstid… :)

 • Svara
  Märta Johansson
  22 juni, 2017 kl 14:40

  Ni är verkligen inne på nåt där, du och Ida. Det borde vara självklart att man anpassar arbetstiderna efter vädret! Snacka om att göra en insats för folkhälsan! :-)

  • Svara
   Anna
   22 juni, 2017 kl 20:13

   Risken är att vi får jobba ihjäl oss i februari… :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.