Aktuellt

Löparboom goes företag

Det verkar som företagen i krokarna gått bananas på löpning. Fast jag inte marknadsför mig själv ett enda dugg haglar förfrågningarna tätt så här lagom inför semestern. Igår besökte jag Svep Design i Lund. Vilket ställe!

För hör här. De springer tillsammans varje tisdag och torsdag lunch. De har naturen runt knuten och fantastiska stigar ett par minuter bort. Vi snackar åker, grus, stig, dammar och träd. De går på Friskis ihop och springer lopp tillsammans.  Vilket ställe och vilken sammanhållning. Där hade man inte behövt smyga in på kontoret och känna sig udda i sina svettiga träningskläder. Mer sånt i livet!

Företaget ligger dessutom inom springavstånd till en fotvårdare som jag passade på att besöka. Fixa till mig lite inför semestern. Skämdes lite för mina blåa tår men hon hade sett värre. Jag lovade att återkomma för att göra anspråk på titeln ”värre”,  efter ultravasan i augusti…

Tips från coachen är dock att inte stoppa in nybehandlade och inoljade fötter i ett par löparstrumpor. Det var en RIKTIGT läskig känsla att köra löpningen efteråt…

Nu är alla mina uppdrag slut inför semestern. Det firade jag med ett pass i ösregn, med LÅNG paus för smultronfrossa. . Let the sommarlov begin.

Hur sportigt är ditt jobb?

7 Kommentarer

 • Svara
  Mia
  30 juni, 2017 kl 14:00

  Här på min avdelning erbjuds det en ”kutatur” i veckan i Änggårdsbergen – alltså det är ett initiativ från anställda. Annars finns det säkert yoga också. Har inte kollat så noga… Det är många som tränar, men jag skulle inte beskriva den akademiska kulturen som särskilt sportig…

  • Svara
   Anna
   1 juli, 2017 kl 09:31

   Kutatur i BERGEN lät najs. Jag kör cityruns mellan trafikljus….

 • Svara
  pernillabredolt
  30 juni, 2017 kl 16:44

  Det är jag som står för löparrangemang men det är många sportiga folk här. Innebandy på schemat varje vecka och massor av folk springer, gymmar och cyklar hit eller hem.

  • Svara
   Anna
   1 juli, 2017 kl 09:31

   Kul jobb! Och så får du flyga en massa. Värsta bästa combon!

 • Svara
  EmS
  30 juni, 2017 kl 19:23

  Måndag morgon börjar med löpning, alltid! Bästa starten på veckan!

  • Svara
   Anna
   1 juli, 2017 kl 09:31

   Underbart ju!

 • Svara
  MarathonEmma
  1 juli, 2017 kl 21:23

  Mitt jobb är väldigt sportigt (personlig tränare), utmaningen brukar oftast bli vila istället. ;P

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.