Aktuellt

Anna goes äventyr?

Jag och Fredrik har gemensam ekonomi, men det finns ett par undantag. Undantaget gäller prispengar, ersättning för sveda/värk och missprydande ärr. Lyckas man med bedriften att få den sortens pengar är man nämligen värd att lyxa till det helt på egen hand!

Jag åkte på löparläger för de sveda-och-värkpengar  jag fick efter cykelkraschen 2014. Nu är det Fredriks tur att unna sig något, för det missprydande ärr han fick i sin kontakt med marken senare samma år.

Han är lite mindre ego än jag och väljer att dela med sig. Fast anledningen till hans generositet är att han vill göra en grej med mig som han vet att jag ALDRIG skulle följa med på frivilligt. Han vill springa på kalla ställen. Frysa. Och sova i tält.

Därför har han precis gott loss på diverse utebutiker och klickat hem både tält, sovsäckar och kuddar. Lätta nog att bäras löpandes, och varma nog för att jag ska överleva. Jag vet att han tänker Island men han säger BAMM. För att det låter mindre kallt…

Om det inte vore för ryggsäcken, tältet, underlaget och kylan hade jag älskat det. Nu måste jag ladda lite mentalt. Men har man hallen full av dyr utrustning kan man väl inte banga?

Om jag någon gång får fler fula ärr ska jag kontra med en svettig etapplöpning på varma breddgrader. För lika mycket som han älskar kallt, älskar jag varmt. Det är ett under att vi ens lyckas bo under samma tak…

Fast ändå. Låter det inte lite coolt? Tält!

16 Kommentarer

 • Svara
  Mari
  29 juni, 2017 kl 16:06

  Låter ypperligt tycker jag 😊

 • Svara
  Johanna
  29 juni, 2017 kl 16:22

  Fantastiskt roligt, BAMM är kul, det kan vara riktigt varmt, eller riktigt kallt. Jag har varit med om båda :)

  • Svara
   Anna
   30 juni, 2017 kl 07:46

   Då håller jag tummarna för riktigt varmt. Låter mycket trevligare!

 • Svara
  Lisa Remahl
  29 juni, 2017 kl 21:43

  Men Laugavegut marathon…det ska bli min premiärultra tror jag. Om nåt år. Jag är ju en asfaltsprinsessa och hatar backar…men lavasten är ju lite som asfalt va?

  • Svara
   Anna
   30 juni, 2017 kl 07:48

   Alltså asfalt. Det skönaste sköna. Men det är säkert någon som har förbarmat sig och filat till lavastenen så den inte är så knölig och ojämn… :)

 • Svara
  Mia
  30 juni, 2017 kl 09:01

  Det låter ”kittlande” :D Tältade faktiskt på midsommarafton och fick mersmak!

  • Svara
   Anna
   1 juli, 2017 kl 09:35

   Wow, värsta frilufts! Nu ligger jag efter känner jag!

 • Svara
  Kari
  30 juni, 2017 kl 09:54

  Kul, då ses vi där! Min plan är att Torkel skall få bära allt utom chokladen så att vi blir lite mer jämna.

  • Svara
   Anna
   1 juli, 2017 kl 09:35

   Smart! Jag berättade genast för Fredrik vilken gentleman Torkel är…. Chokladen tar jag gärna!

 • Svara
  Ida (Träningsblogga)
  30 juni, 2017 kl 10:18

  Det låter sjukt coolt!

  • Svara
   Anna
   1 juli, 2017 kl 09:34

   Cool eller läskigt. Kan inte riktigt bestämma mig…

 • Svara
  Märta Johansson
  30 juni, 2017 kl 15:47

  Tänk vilka fina vyer ni kommer att få se! Då spelar kylan mindre roll :-)

  • Svara
   Anna
   1 juli, 2017 kl 09:34

   Fast jag kan frysa så jag mår illa och slutar se vyerna…. Men han har köpt en smart sovsäck där man kan öppna upp längst ner och peta ut fötterna. Så att man kan gå omkring i den hela dagen :)

 • Svara
  Ingmarie
  30 juni, 2017 kl 20:14

  Alltså jag kan bara inte med tält. Där går min gräns. Jag tror jag liksom förbrukade alla mina tältimmekrafter när jag yngre. Har blivit allergisk mot tält! Men det kommer säkert bli fantastiskt!

  • Svara
   Anna
   1 juli, 2017 kl 09:33

   Haha, jag tycker tältet i sig är mysigt. Om någon annan sätter upp och plockar ner det!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.