Aktuellt

Spännande

I morgon är inte vilken dag som helst. Jag ska transportlöpa. Men det är inte vilken transportlöpning som helst heller,  för logistiken har tagit galna proportioner. Ombyteskläderna togs med till jobbet i måndags, matlådan igår, och skorna och jackan idag. Därför är det ganska spännande att se om allt verkligen kom med. Och om klädvalet som verkade bra i måndagens väder också passar på en torsdag, tre dagar senare, när SMHI gått bananas. Om matlådan som var god igår har överlevt två dagar i jobbkylen utan att någon städat ut den.

Kan hända att jag får gå med svettiga strumpor, och utan möjlighet att borsta håret efter en runda i skånsk motvind. Fast jag vet att man kan borsta håret med en gaffel. Been there done that. Och gafflar har vi på jobbet. Det jag nästan är mest nervös för är maten. Tänk om någon snott den.

Har jag sagt att jag har världens mest spännande liv?

8 Kommentarer

 • Svara
  Mia
  31 maj, 2017 kl 20:50

  Jag ser så mycket fram emot att börja transportlöpa till jobbet som ligger max 15 minuters promenad från vår dörr. Hur vilse måste jag inte springa då liksom. Tror min spänning i livet kan komma att överträffa din. Fast har jag glömt trosorna kan jag gå hem och hämta ett par på lunchen…

  • Svara
   Anna
   2 juni, 2017 kl 17:29

   Äsch, fusk. Man får inte hämta det man missat… då är det ingen sport ! :)

 • Svara
  Lillian
  1 juni, 2017 kl 08:23

  Lika spännande varenda gång man tränar på något annat ställe än hemma om du frågar mig. :-)

  • Svara
   Anna
   2 juni, 2017 kl 17:30

   Eller hur! Trosorna är värst att glömma. Men hårborsten märks mest….

 • Svara
  Hanna
  1 juni, 2017 kl 09:14

  Om du skall placera en matlåda i lunchrumskylen över ett par dagar, välj inte squash-gratäng med pasta. Det kan hända att någon nitisk kollega bestämmer sig för att slänga överblivna, mögliga matlådor. Och då ligger en låda med oformlig, vit och ljusgrön, geggamoja inte bra till!

  Tips från en som fick fiska upp sin matlåda ur papperskorgen!

  • Svara
   Anna
   2 juni, 2017 kl 17:30

   Hahahaha. Klockrent! Jag tar till mig tipset och tackar som ödmjukast!

 • Svara
  Mari
  1 juni, 2017 kl 19:11

  Det verkar ju onekligen ha gått väldigt bra =)

  • Svara
   Anna
   2 juni, 2017 kl 17:31

   Maten var kvar! Det var det viktigaste. Men jag hade glömt min mellanmålspåse med nötter och torkad banan. Fick stjäla en banan och lite jordgubbar från fruktkorgen som var till ledningsmötet….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.