Aktuellt

Snygga lopp!

Bilden nedan dök upp i mitt instaflöde igår. Är det inte läskigt hur instagram liksom vet vad jag hade för mig i helgen…?

Den är ganska fin tänker jag. Snygg bana, med stilrena linjer. Ibland enkla, och ibland dubbla, där vi liksom sprang runt-runt.  Scrollar vidare i flödet och märker att alla lopp inte alls är så där snygga. Boston är bara en lång sträng, och Manchester ser ut som en galen struts.

Som arrangör av motionslopp känner jag mig nu tvungen att se över bansträckningen. Man vill ju inte bli upphov till fula konstverk.

Fast de trycker nog kanske inte motiv från centimeterstora skogsdungar i Skåne…

Anyway. För snyggast möjliga vardagsrum måste jag hädanefter bara springa snygga lopp! Eller så får Manchester hamna i garaget!

4 Kommentarer

 • Svara
  Marie
  23 maj, 2017 kl 21:44

  Eller så får du göra en snygg höjdkurva a la Höga Kusten-marathon av banan.

  • Svara
   Anna
   24 maj, 2017 kl 06:57

   Mmm, den blir nog inget vidare rakt streck! Fast då måste jag ju springa den först! Vilken bra anledning 😀

 • Svara
  Mari
  24 maj, 2017 kl 07:27

  Åh! En sådan tavla vill jag med ha, kanske med något annat lopp då :)

 • Svara
  Pernille
  24 maj, 2017 kl 11:11

  Haha. I går sprang jag en morgonrunda som såg ut som en bäver, när Sarah och jag sprang i lördags blev det en ko som låg och vilade och jag har också konstaterat att hur man än springer på Bulltofta i Malmö så liknar rundan ett manligt könsorgan på kartan :-D

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.