Aktuellt

Simultankapacitet av rang

Alltså min simultankapacitet hade inga gränser idag. Jag som inte ens kan hålla EN boll i luften samtidigt, i vanliga fall…

På dagens löprunda bockar jag av följande punkter på min to-do-list:

  1. Planerar inspirationsföreläsningen jag ska hålla i nästa vecka, på temat löpning (no shit!)
  2. Pratar igenom samma föreläsning för mig själv och några rådjur. Blir så inspirerad av min egen inspiration att jag glömmer att hålla reda på stigarna. Kommer vilse…. Huruvida rådjuren blev inspirerade vågar jag inte uttala mig om.
  3. Testar mina nya trailskor. Ja, det är nummer femhundra men jag har fortfarande inte hittat skon SKON som förtjänar mitt sällskap mellan Sälen och Mora i sommar. Förra försöket gick dåligt. Med en vikt på tre ton per sko fick de sparken och är till salu för den som är sugen. Säkert jättedämpade och bra för den som inte har något emot lite vikt.
  4. Planerar omgång 4 i löpteknik-kursen jag håller på ett stort företag i Lund. 120 av deras anställda har nu fått strutta rundor på en gräsplan med mig. Galet många när man tänker efter!
  5. Matplanerar för resten av veckan. Poké bowl, say no more!
  6. Testar mitt nya vattentåliga spi-belt i strilande sommarregn. Låter Fredriks mobil vara försökskanin då jag glömde min egen hemma… Den överlevde.
  7. Planerar en överraskningshelg med exsvägerska/kompis Sarah. För att JAG vann Kävlinge kommuns friskvårdspris för det lopp hon är lika delaktig i. Här ska delas och firas minsann!

Det enda jag egentligen inte lyckades med var att planera mina nya jordgubbsplantor och hänga tvätten. Tar det en annan gång. Och helst inte i skogen.

3 Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.