Aktuellt

Running Eslöv

Min nya hobby är att springa så lite som möjligt i Kävlinge. Jag tar alla chanser jag kan att testa nya marker, och idag är det dags att testa Eslöv som löparstad. Se om den är lika rolig som Johan Glans…

Jag startar på Hälsans stig som leder mig på grusade vägar runt fotbollsplaner och hästhagar. Känner nästan omedelbart ett behov av täckande buskage och de första kilometerna går åt att spana efter just det. Men i Eslöv är buskarna glesa och bakom varje buske går en stig. Det tar mig 3 km att hitta en buske lämplig för ändamålet.

Äntligen kan jag slappna av och njuta av Eslöv! I fyra minuter. Tills jag upptäcker att Eslövs nationalsport är frisbeegolf! Flygande plastföremål all over the place och jag ångrar att jag inte tog cykelhjälmen!

Att springa på nya platser är spännande nästan jämt.  På torsdag blir det rafflande morgonlöpning i Arlöv, och söndag firar jag med dansk storstad.

Har du sprungit på något spännande ställe på sistone? Eller blivit attackerad av främmande flygande föremål…?

 

2 Kommentarer

 • Svara
  Mia
  17 maj, 2017 kl 08:58

  Näe, det har blivit dåligt med äventyrslöpning på nya platser på sistone… Jag försöker ju hitta utmaningarna på andra sätt genom att starta okristligt tidigt på morgonen och sånt där. Då är typ ingen annan vaken och kastar farliga flygande föremål efter en…

  • Svara
   Anna
   17 maj, 2017 kl 21:26

   Jag tycker du ska testa typ mitt i natten istället. Det är en mycket läskigare utmaning :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.