Aktuellt

Enda barnet

Jag har inga syskon. Jag var enda barnet och det har mina egna barn fått lida för. Jag har aldrig gett dem sista godisbiten eller låtit dem vinna i spel…

Men idag ska det ske. Alva ska gå i mål före mig i Lundaloppet. Persa och briljera. Jag ska komma en sekund efter och få placeringen under i resultatlistan. Jag har bearbetat det här och är helt okej med det…

Sen slår det mig att tjejen har en stark spurt. Att hon kommer sticka när vi når idrottsplatsen och har 300 meter kvar. Hon kommer dra, och den gamla traktorn kommer inte kunna svara. Hon kommer vinna med mer än en sekund. Hon kommer vinna med 15 sekunder och det kommer finnas många namn mellan oss i resultatlistan. Plötsligt blev livet lite jobbigt.

Ge mig en psykolog någon.

Eller i alla fall en spurt-pt…

1 kommentar

  • Svara
    Mia
    14 maj, 2017 kl 19:48

    Hahahahaha… Du är för rolig.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.