Aktuellt

Cykelpremiär med tomatsmak

Jag såg ett par snygga cykelkläder häromdagen och insåg plötsligt att jag måste damma av cykeln. Utan cykling har man nämligen inget gyllene förhandlingsläge för cykelkläder. Skickar ut Fredrik med pumpen i garaget, medan jag försöker hitta cyklisten i mig. 

Startsträckan är lång. Var är liksom kläderna? Vilka cykelbrallor var det nu som är skönast och vilka ger skav? Vilken tröja ger snyggast cykelbränna och hur långa får skaften på strumporna egentligen vara? Visst skulle brillorna sitta utanför hjälmbanden och vem har egentligen tagit min rosa vattenflaska?

Tar en kaffe medan jag försöker reda ut mina problem. Riktiga cyklister dricker kaffe har jag hört.

Fikacyklister planerar sin runda efter god mat. Därför slutar min runda inte helt oväntat på Tomatens hus – the house of världens godaste tomatpaj. Ska man ha premiär kan man lika bra göra det med stil. Säsongspremiär för cykel OCH tomatpaj alltså. Bästa fredagen!

Svårt att se cykeln för all paj…

4 Kommentarer

 • Svara
  Märta
  26 maj, 2017 kl 22:59

  Jag blundar stenhårt för cykelklädkoden. Idag behöll jag bikinitoppen och drog samma t-shirt över som jag gått med under dagen, och utanpå det min neongula reflexjacka. Moahaha jättesnyggt ;-) Till och med cykelmodet hade varit snyggare!

 • Svara
  erikssonmariMari
  27 maj, 2017 kl 09:35

  Gött!! Tänka sig att kaffet gör sig som cyklist också, inte dumt =)

 • Svara
  Katarina
  28 maj, 2017 kl 19:30

  Jag tar på mig denna <3

  • Svara
   Anna
   28 maj, 2017 kl 22:03

   Haha, allt är ditt fel :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.