Aktuellt

Nu är det jul igen!

Ni vet julkalendern när man var barn. Eller chokladkalendern när man blivit vuxen. Den där luckan som varje dag skulle öppnas. Och spänningen som var lika stor dag varje gång. 

Foto: Andreas Jonsson

Eller Trackslistans årliga topp 100, för er som också är födda på stenåldern. En placering i taget tills man till slut fick veta vinnaren. Sittandes redo med rec och play på bandspelaren. BANDSPELAREN. Anyway, nu gled jag iväg i ren nostalgi. Jag skulle ju skriva om julkalendern som börjar på fredag: Sveriges bästa motionsspår – topp 100.

Jag skrev om killarna som testat motionsspår i ALLA Sveriges kommuner, för att utse motionsspårens motionsspår. Sedan dess har de sprungit sig trötta, jämfört och kommit till slutsats. På fredag redovisas placering 100. Sen blir det ett spår om dagen till någon gång i juni, då vinnaren avslöjas. Ska bli grymt spännande att se vilket spår som är det grymmaste i hela landet.

Jag tar det som sommarens roligaste gris-i-en-säck-uppdrag att besöka det vinnande spåret. Undrar vart jag ska åka?

3 Kommentarer

 • Svara
  Ingmarie
  15 mars, 2017 kl 22:42

  Jag hänger gärna med!

 • Svara
  Göran
  16 mars, 2017 kl 07:50

  Låter otroligt spännande följa detta. Skulle vara riktigt kul att testa de tvinnande spåret.

 • Svara
  A-mamman
  16 mars, 2017 kl 09:15

  Vilken kul grej! Och jag som aldrig besöker några spår, jag springer mina rundor hemma eller vid stugan, irrar runt lite på semeserorter ibland. Kanske borde jag utforska de uppmärkta slingorna.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.