Aktuellt

Min dotter grötnörden

Dotter 18 år smyger i skåpen. Hon ska åka till Madrid i morgon och planerar uppenbarligen att ta något med från skafferiet. Nått att festa loss på i den spanska huvudstaden.

Jag kommer på henne och hon ser genererad ut. I handen har hon ett paket havregryn. Hon och kompisen har planerat morgonpromenader med efterföljande grötfrukost. Hon är störd. Lika störd som sin mamma. Hon kommer aldrig att erkänna det här, men nästa gång tar hon bergis med löparskorna också! Som jag myser.

1 kommentar

  • Svara
    Lillian
    31 mars, 2017 kl 07:53

    Vad underbart det är där de, något motsträvigt, visar att några av de bra sakerna man har försökt lära dem faktiskt har fastnat och är viktigt för dem. Då blir det lite extra varmt runt mammahjärtat!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.