Aktuellt

Hitta gemensamma nämnaren…

Alltså man kan inte bara träna kroppen, man måste träna hjärnan också.  Därför erbjuder jag som första träningsblogg ever den spännande tävlingen: HITTA GEMENSAMMA NÄMNAREN. Det finns inga rafflande vinster, mer än ära och berömmelse.  Se om ni fixar biffen!

Man kan förledas att tro att jag inte är en seriös löpare. Att jag har andra saker på min agenda än just själva löpningen. Och det är ju sant. Jag har liksom frångått de där standardrundorna och har svårt att ge mig ut utan en rolig tanke med passet. Det kan vara mat, utmaning i form av logistik, utsikt, nostalgi eller vad som helst. Men inte bara samma runda som varje gång.

Ofta är det cappuccino inblandat, ibland semla. Ofta skog, hav eller transport.

I morgon blir det transport. Väskan är preppad och lämnad på jobbet. Packad igår, med kläder jag förhoppningsvis är sugen på att ha på mig i morgon. Måhända lite skrynkliga och med en svag doft av väska. Går igång på tanken att förflytta mig för egen maskin. Att dissa tåget. Och triggas av utmaningen att lyckas packa en väska som innehåller ALLT jag behöver för en dag på jobbet. Jag börjar bli proffs, men fortfarande missar jag lite. Sist fick jag Fredriks strumpor. En helt ok miss. Får se vad som väntar (eller inte väntar) i morgon.

Så. Hittade ni gemensamma nämnaren? Den lär finnas där på morgondagens runda med…

10 Kommentarer

 • Svara
  Elin
  22 februari, 2017 kl 21:01

  Hmm lite klurigt… men kan det vara en felspringning? Tänker på de röda kryssen

  • Svara
   Anna
   23 februari, 2017 kl 19:04

   Du känner mig bra! Det är en väldigt bra gissning, men inte helt rätt… Felspringningarna hade förmodligen varit lite längre :)

 • Svara
  Andreas
  22 februari, 2017 kl 23:32

  Vad har malmö c och center syd gemensamt med en cappuccinotoking? Espresso house!

  • Svara
   Anna
   23 februari, 2017 kl 19:04

   BINGO! Du har vunnit en traktor! Eller eeeh, ära och berömmelse var det! Grattis!

 • Svara
  Mia
  23 februari, 2017 kl 07:32

  Tågstationerna. För vidare transport eller en cappuccinoslurk?

  • Svara
   Anna
   23 februari, 2017 kl 19:05

   Finns inga tågstationer i LÖddeköpinge, men det kunde ju inte du veta :) Du är förlåten :) Men cappuccinon var rätt!

 • Svara
  Lillian
  23 februari, 2017 kl 07:56

  Är ett gissel det där att packa väska! Om jag är grymt strukturerad och fokuserad kanske jag bara glömmer någon sak. Igår rafsade jag ner lite saker i träningsväskan efter en ingivelse då jag såg att jag kunde få en lucka att spendera på löpbandet mellan flera olika aktiviteter. Summan? In ear-lurar som åker ut hela tiden och inga trosor. Är mycket bättre att springa med trosor kan jag meddela…

  • Svara
   Anna
   23 februari, 2017 kl 19:06

   Hahaha, DEN misspackningen vill jag inte vara med om! Fast jag har gått en hel dag på jobbet i halvsvettig sportbh :)

 • Svara
  Christine
  23 februari, 2017 kl 13:29

  Rätt svaret är klart Espresso House, alternativt bara ett bra kaffeställe för en cappuccino. Själv blev jag besviken på min senaste cappuccino på espresso house, när jag beställer (och får frågan om jag vill ha extra kaffe i för en liten peng) Nä säger jag dom har ju varit goda innan utan extra shot funderar jag. Smakade inte ngn kaffe alls tyvärr. Nu låter jag lite negativ, men undrar om dom minskat kaffedosen för att jag ska ta en extra kaffe. Lite lurigt, men det har dom defintivt gjort med chai latten som blev hipp för några år sedan. Den är inte lika smakrik längre. Min korta men helt vetenskapliga undersökning. Fortsätt underhåll oss läsare, alltid oväntade inlägg och inte bara frukostbilder som överallt annars (semlebilder är bättre;))

  • Svara
   Anna
   23 februari, 2017 kl 19:13

   Espressohouse är inte det godaste kaffet men det tillgängligaste när man ska matcha in sina löprundor. Har inte funderat över att smaken skulle ha ändrats. Jag tar alltid de små, de stora tycker jag är för blaskiga och för mycket. Anledningen till att de vill sälja på dig en extra shot är att man alltid måste göra två, och att den ena ändå slängs om du inte vill ha den. Tur att du gillar semmelbilder så slipper jag börja lägga ut mina frukostar. De är liskom inte så fancy (men sjukt goda!). En grå havregrynsmassa, med gul mosad slemmig banan. Sju dagar av sju. Ni hade tröttnat…:)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.