Aktuellt

Bollar in the air

Alltså ni som kan hålla bollar i luften…. har ni någonsin provat att göra spinningpass och blogga samtidigt?

Spinningmusik är döden för hjärncellerna. Det kan hända att den triggar träningshornen, men den hjälper inte precis till med kreativiteten. Jag sitter med en blank sida framför mig. Och när jag äntligen hittat en tillstymmelse till idé börjar armarna snurra i takt till musiken. Trampar som pedalerna på en cykel. Letar efter takten. 120 bpm. Efter 12 år i spinningsadeln tar jag det på slaget, jag behöver inte räkna. Känner det i armarna. Anyway. För långsamt för det arbete jag ville göra. Tillbaka till bloggen. Vad var det för bloggidé jag precis fått? Ingen aning.

Scrollar facebook i jakt på uppslag. Dunka dunka i öronen. Huvudet sprängs. Det här är jag musiken man vill lyssna på efter en lång arbetsdag. Jag har två dagar på mig att ro ihop ett spinningpass. Du är stresstålig Anna. Det står säkert så i ditt CV. Som i alla andras. Men stress och dunka dunka alltså. Ingen chef kan väl förvänta sig att man ska prestera då?

Ingen inspo på fejjan. Någon äter pizza, någon tävlar om att vinna semlor, någon har #världensbästajobb och någon vill få sin kompis lägenhet såld. Inget bloggmaterial.

Skönt gung på Spotify. DEN tar jag. En låt funnen. Typ tio to go. Jag är på väg…

7 Kommentarer

 • Svara
  Mia
  25 januari, 2017 kl 21:25

  Varför har nån alltid #världensbästajobb? :D Alltid. Lycka till Anna! kommer säkert att bli ett helt grymt cykelpass.

 • Svara
  Richard Jack (RunSweden)
  26 januari, 2017 kl 12:39

  I know the feeling! Att skapa nya pass mer jobb än vad många tror. Kämpa på!
  And, if all else fails – Scooter-låtar funkar alltid! :)

  • Svara
   Anna
   27 januari, 2017 kl 23:05

   Eller hur! Det går inte bara att svänga ihop på en kvart. Folk skulle bara veta…. och ja, Scooter. Räddaren i all världens nöd!

 • Svara
  Mia
  26 januari, 2017 kl 14:35

  Men hallå! Jag kommenterade ju här igår. Fastnade inte min kommentar? :D Har du äntligen börjat mörka att jag hänger här? Kommerinte ihåg vad jag skrev heller… Men det var något om ”Varför är det alltid någon som har #världensbästajobb?”

  • Svara
   Anna
   27 januari, 2017 kl 23:06

   Nu fastnar du igen! Känns tryggt!

 • Svara
  Tina Jensen
  27 januari, 2017 kl 19:22

  Kära kollega :-) Tunga intervaller på spinningcykeln till denna… https://www.youtube.com/watch?v=aAzRGZqo8AY men om det är rätt takt i armarna vet jag inte :-)

  • Svara
   Anna
   27 januari, 2017 kl 23:07

   Ahhhh, det är SKAM va? Så nära skam jag får komma för mina barn. Är visst för gammal :) Ska lyssna in mig! Tack för tips!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.