Aktuellt

Mysteriet med den försvunna klockan…

Jag skulle tomtespringa i Malmö och åka bil dit. Det är vid sånna tillfällen jag brukar glömma Garmin. Och utan Garmin springer ju den här tomten liksom i onödan….

Ser klockan på skrivbordet och tänker att jag ska ta på den direkt för att den inte ska råka bli kvar hemma. Problemet är att jag inte har bestämt mig för vilken tröja jag ska ha. Då jag inte vill riskera att sätta klockan på fel tröja och sedan behöva fastna med armen när jag ska ta av den (för att jag i vanlig ordning glömt att klockan sitter där!) bestämmer jag mig för att…

Och där slutar sagan. Minnet. Klockan finns inte mer. Springer tomtelöpningen med en gammal klocka som jag panikladdar i bilen. Den dör efter 10 km och jag får aldrig nöjet att se hur ringdans i Limhamn ser ut på en karta!

Letar vidare när jag kommer hem, vänder på huset, men den finns inte!

Har kollat alla säkra ställen inklusive tvättkorgen, nötförrådet och papperskorgen. Utan resultat.

Jag kan inte åka till Sydafrika utan klocka. Ett liv utan coola gps-filer från Taffelberget funkar liksom inte.

Så hjälp mig nu. Vad är det konstigaste stället du hittat din gps-klocka på?

22 Kommentarer

 • Svara
  Erika - Löpningen & Jag
  19 december, 2016 kl 12:10

  Hahahah xD Så himla roligt! Min ligger typ alltid på bordet, och om den inte gör det så är den någonstans nära ytterdörren. Den är liksom på väg ut då.. x)

  • Svara
   Anna
   19 december, 2016 kl 22:49

   Min ligger antingen på skrivbordet eller i laddaren. Men nu vet jag ju att jag tog den FRÅN skrivbordet. Och jag kan INTE begripa var jag har lyckats lägga den. Jag har städat hela huset….

 • Svara
  Mia
  19 december, 2016 kl 13:02

  Tvättkorgen? Klädskåpet? I närheten av en tröja du aldrig valde?

  • Svara
   Anna
   19 december, 2016 kl 22:50

   Tvättkorgen är TOM inför resan. Har kollat fickorna på jackan jag valde bort. Är den i träningsklädeslådan behöver jag spade för att gräva upp den. Men jag förstår inte HUR den skulle ha hamnat där…

 • Svara
  Ingmarie
  19 december, 2016 kl 13:30

  Visst är sånt där märkligt! jag tror du har hittat den nu. Annars finns den i närheten av tröjgarderoben. :-) Eller på toa… OM du ändå inte hittat den så får du gå tillbaks till där du stod när sagan tog slut och spela upp den igen.

  • Svara
   Anna
   19 december, 2016 kl 22:51

   Tyvärr inte. Har kollat alla hyllor där jag brukar lägga saker OCH toaletten. Och min uppspelningsknapp fungerar visst inte…

 • Svara
  Andreas
  19 december, 2016 kl 16:36

  Ingen bra tajming alls. Dels för resan och dels för att de inte är köpläge, förmodligen nya modeller på väg ut på marknaden i januari!

  • Svara
   Anna
   19 december, 2016 kl 22:52

   Det blir 310 XT som får följa med. En relik på resa liksom. Fattar inte var den är!

 • Svara
  Marie
  19 december, 2016 kl 18:09

  Min sambo är en som tappar bort allt här hemma. Jag är den som hittar.

  Är det för lätt med tvättstugan, badrummet eller klädskåpet? Eller ramlat ner bakom datorn?

  • Svara
   Anna
   19 december, 2016 kl 22:53

   Du kan få komma hit och leta om du vill :) Inte ens fredrik som alltid hittar allt, lyckas med denna! Galet frustrerande. Har checkat både tvättstuga, badrum, garderob och dator. Ingen lycka :(

 • Svara
  Trail & Inspiration
  19 december, 2016 kl 18:35

  Kylskåpet…
  I en sko?

  • Svara
   Anna
   19 december, 2016 kl 22:54

   Nepp. KOllat båda. I kylen brukar man annars kunna hitta det mesta.

 • Svara
  Eric
  19 december, 2016 kl 19:19

  Jag kan inte hjälpa dig med klockan, men ringdansen på Stortorget och i Limhamn har du här:
  http://www.funbeat.se/tracks/shownonav.aspx?RouteID=6843075

  • Svara
   Anna
   19 december, 2016 kl 22:57

   Haha, älskar ringen på stortorget! Den andra var lite mer diskret :)

 • Svara
  Mari
  19 december, 2016 kl 19:46

  Hmm, mystiskt! Sitter den inte på en tröja då, runt armen? Eller under något? Under en byrå? Antar att du kollat överallt iofs….
  Jag har alltid min klocka i min sportlåda, om jag inte har den runt armen då vill säga.

  • Svara
   Anna
   19 december, 2016 kl 22:58

   Nepp. Inget av det. Kan jag ha spolat ner den????

 • Svara
  Nipe
  19 december, 2016 kl 21:20

  I sidofacket på bildörren? Där har jag hittat både kompass, gps-klocka och mina bästa örhängen… Ett annat stalltips är i närheten av laddaren, alltså inte i lådan där de ska ligga utan vid nån vägguttag där du glömt laddaren i?

  • Svara
   Anna
   19 december, 2016 kl 22:59

   Klockan har aldrig lämnat huset. Jag har blivit av med den mellan skrivbordet och ytterdörren…. I en tredjedel av huset har jag inte ens varit morgonen den försvann. Och ÄNDÅ finns den inte…. Galet!

 • Svara
  Staffan
  20 december, 2016 kl 13:45

  Min 620 ligger alltid (när den inte är i jobbväskan p g a lunchlöpning) i garderoben i sin originalkartong, mittenhyllplanet till höger under hyllplanet med den f d skokartongen från Icebug som nu rymmer mina buffar, löpvantar, löparmössor och calf-sleees och mina två pannlampor. Kolla där ;-) och trevlig resa och God Jul så småningom

  • Svara
   Anna
   20 december, 2016 kl 14:18

   Lycka vore att vara så strukturerad och ordningsam. Jag får jobba på det… :)

 • Svara
  Emmi - explorista.se
  20 december, 2016 kl 19:14

  Haha, inte en klocka men har hittat fjärrkontrollen i en halvt uppäten, stängd ostbågepåse i skafferiet en gång… fråga mig inte hur det gick till!

 • Svara
  marinaefbg
  20 december, 2016 kl 21:43

  Vad kan du ha tänkt? Du ville inte sätta på den eftersom du inte valt tröja. Var kan du då ha gjort med den för att inte glömma den? Hade dina byxor några fickor? Kan du ha lagt den i nån väska du skulle ha med dig? JAg har hittat konstiga saker i kylskåpet jag… :-/ Vad hade du mer med dig? Handduk? Mössa? Tomtekläderna?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.