Aktuellt

Målat naglarna…

Jag ska på bröllop och har därför målat naglarna. Målade naglar är det jobbigaste som finns. För innan de ens börjat torka kommer man på allt som behöver fixas.

hander

Inga bröllopshänder men mycket mer funktionella…

 1. Tvätta träningskläder. Jag springer Malmö-Lund i morgon klockan 09.00 och i fint sällskap vill man inte lukta svettig-tröja-som-legat-för-länge-i-tvättkorgen… Bara tanken på att rota fram kläderna som ska tvättas gör repor i lacken!
 2. Duscha. Varför gjorde jag inte det INNAN lackning? Smart Anna. Hade man målat naglarna oftare än var fjärde år hade man sannolikt haft bättre koll på rutinerna…
 3. Morgoncroissanten! Den som sitter som en smäck efter spinningen. Så typiskt att smulorna tenderar att sitta som en smäck i lacken…
 4. Strykjärnet! Varför är det alltid längst in i städskåpet? Bakom dammsugaren. Att rota rundor där och jag får garanterat börja om från noll med lacket!
 5. Ladda Garmin. Jag springer inte från Malmö utan klocka. Men laddaren ligger i ett virrvarr av sladdar. Lycka till! Jag kommer förvisso ha världens glittrigaste sladdar när jag är klar, men det hjälper inte på bröllop…
 6. Blogga. Går hyfsat. Förutom att tummarna rör vid varandra på mellanslagsknappen. Lack plus lack blir klet på ena nageln och avsaknad av lack på andra.

Att göra sig fin är inte min grej. Får man ha löparvantarna på?

5 Kommentarer

 • Svara
  Trail & Inspiration
  3 december, 2016 kl 16:35

  Det finns ju ”klipp-örhängen”. Borde det inte finnas ”klipp-naglar”. Bästa affärsidén ju! Bara att ”knäppa” på i bilen liksom.

  • Svara
   Anna
   5 december, 2016 kl 21:23

   Haha, uppfinn dem! Du får säkert nobelpriset :)

 • Svara
  Mari
  4 december, 2016 kl 09:48

  Haha, skrattar åt både dina ord och Malins….klippnaglar…Ja, varför inte?! Det där med lack, hm… jag brukar fixa det strax innan jag ska sova, Typ händerna på täcker sedan och hopp om att jag ligger still den första timmen när jag somnat.. =)

  • Svara
   Anna
   5 december, 2016 kl 21:24

   Risken är att man vaknar med täcket inklistrat i naglarna och att man sen liksom måste bära med sig det där täcket hela dagen… :)

 • Svara
  fjällstårsan
  6 december, 2016 kl 22:03

  Skrattar igenkännande ? det här med att måla naglarna alltså. Det är bättre att låta bli.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.