Aktuellt

Ställen jag hellre velat vara på…

Jag är tillbaka i Skåne. Det blåser och regnar. Jag fryser in i märgen. Dottern undrar varför vi bor här och jag kommer faktiskt inte på en enda bra anledning just idag. Så tills dess att vi får tummen ur och flyttar till Spanien kommer en lista på var jag hellre varit just idag:

Det är roligare att frysa i New York än i Kävlinge….

New York! Alltså det är marathon i stan i morgon. Kan faktiskt inte tänka mig ett enda ställe jag hellre velat vara på just nu. Fylld av förväntan. Med ett uns av ångest över att få vänta 4 timmar utomhus innan start, i ett väder om möjligt råare än här. Men mest tänker jag på springet, publiken, pulsen. Drömmer om den värmande ponchon och cappuccinosarna efter målgång. Fasen, jag måste dit igen! (När jag läser mitt blogginlägg från förra året inser jag att jag upprepar mig, men litar på att ni har lika dåligt minne som jag…)

Kullaberg. Kullamannen. Det mytomspunna loppet som jag aldrig fått äran att testa. Idag: trail extra allt med regn och elände. Friskt som attan, men säkert skönt efteråt…

Österlen. Österlen lyser. Ett marathon i mörker, med en ljusslinga eller två i sin outfit. Cool grej som får sparas till annat år.

Sydafrika. 1,5 månad till avresa. Känns underbart att se framemot lite sommar mitt i vintern.

Nu filt. Och cappuccino.

12 Kommentarer

 • Svara
  Lifestyle by Cherie
  5 november, 2016 kl 16:58

  Ja just nu är jag faktiskt riktigt avis på alla som postar bilder på snö, för det här med regn och blåst är hemskt! Till och med så hunden inte vill ut på sinad promenader

  • Svara
   Anna
   6 november, 2016 kl 07:04

   Alltså vinterväder med snö är inte ens i närheten så kallt som riktigt skånskt rugghöst. Tror jag tar flyget tillbaka till norr…

 • Svara
  Richard Jack (RunSweden)
  5 november, 2016 kl 18:19

  Efter dagens långpass i regn, så instämmer jag till 100% med din lista.
  Även om jag har lite hat-kärlek till vårt grisväder här hemma.

  • Svara
   Anna
   6 november, 2016 kl 07:06

   Det enda jag kan göra i det här vädret är att springa. Det är enda gången jag inte fryser i hjäl. Om jag hade fått stanna under filten resten av tiden hade jag överlevt, men nu säger ju någon att man måste ta sig till jobb och sånt där också. Vänta på tåg på iskalla perronger och promenera längre än två meter…BRR!!!!

 • Svara
  Andreas
  5 november, 2016 kl 19:15

  Ja man fick ju oatly i målet och på fyren på kullaberg idag de hade du gillat :). Anmälan 2017 är öppen, brukar bli fullt snabbt! De va rätt bra väder på förmiddagen när 22an gick. De var bara de som sprang svart med start 14 som fick ösregn hehe. 1.5 månad går fort!

  • Svara
   Anna
   6 november, 2016 kl 07:08

   Dubbeloatly! Underbart ju! Fast kullamannen hade jag nog hellre sprungit på våren när jag tänker efter…

 • Svara
  Ingmarie
  5 november, 2016 kl 22:26

  Typ lika illa här… Men jag är bra på att göra värmande grejer. :-) Räknar också dagarna. 35 kvar…

  Vad läskigt förresten med gungande bodypump-golvet. Tur det gick över!

  • Svara
   Anna
   6 november, 2016 kl 07:08

   Vänta vad har jag nu missat? Var ska du i december?

 • Svara
  Ida Aspviken
  5 november, 2016 kl 23:04

  I feel your pain!
  Sprang lopp idag. Vädret var helt vidrigt. Ok under själva springet, men före och efter är stunder i livet som jag gärna förtränger… :O

  • Svara
   Anna
   6 november, 2016 kl 07:09

   Det är det som är det värsta. För det är ju kul att hänga kvar lite efter ett lopp, slänga sig i gräset och snacka (eller vänta ut krampen…). När det är rusk går ju alla hem direkt. Såklart! Men trist…

 • Svara
  pernillabredolt
  6 november, 2016 kl 08:11

  Vaknade upp till snöyra idag. Underbart. Not. Snön får gärna komma men den får komma lokalt och bara precis över skidspåren. Jag som tänkte gå ut och springa nu…

  • Svara
   Anna
   7 november, 2016 kl 07:34

   Fast snö funkar att springa i. Det är värre med blankis eller töat och fruset elände… Hoppas du kom dig ut :)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.