Aktuellt

Black Friday

Alltså jag orkar inte Black Friday.  Blir trött på alla sms om billiga elvispar och skidunderställ. Jag vill inte ha någon elvisp! Jag vill inte trängas bland sjutusen människor, med nypåfyllda plånböcker. Därför har jag Black Friday-protest. Stannar hemma och håller i slantarna. Och slipper tillbringa min värdefulla fredag i en provrumskö, lång som kinesiska muren…

Tänker att jag ska gå omkring som en färgglad protestfläkt här hemma och våga vägra svart, men inser att mjukisbrallorna är svarta så det faller redan där. Men temat på dagens blogginlägg får bli färger.

ROSA:
Nocco med skumtomtesmak. VEM skämtar mig aprillo? Trodde inte det kunde bli värre…

skarmklipp
BRUN:
Hundbajs under skon efter gårdagens runda. Luktade inte hallon i hallen i morse…

fil-2016-11-25-14-35-17

MÖRKBRUN:
Min snickerskaka modell raw. Kan inte få nog. Fredagkvällen räddad.

GRÖN:
Mossa alltså. Det måste vara det finaste som finns! Blotta tanken på trollskog får det att rycka till i terrängtarmen. Men helgen bjuder ingen terräng, bara trailskor. I morgon eftermiddag hittar du mig och Sarah i Vivobarefoots butik på Emporia. Med trailskorna på. Jag hoppas på gott fäste! Kom gärna förbi och säg hej förresten! Mingla, fika, prova skor och anmäl dig till Stävie Trail

RÖD:
Julens färg och julfeelingen börjar krypa på. Måste bara hitta julduken och rensa den från förra årets stearin-overload-extra-allt innan jag kan julpynta.

GUL:
Saffran. Lussebullar. Fast ärligt, vanliga kanelbullar är godare. Saffran gör sig bäst i saffranspannkaka. Har Gotland någonsin exporterat något godare till fastlandet?

LILA:
Färgen på mitt masserade vänsterben. Fast nu börjar det bli gult..

VIT:
Vit jul lär inte hända i år då vi befinner oss i Sydafrika på självaste julafton. Ingen snö, och från safarijeepen är chansen förmodligen större att skåda lejon än renar.

GRÅ:
Definition av vädret nuförtiden. Men om en timme ser vi inte det, för då är det SVART. Mindre än en månad tills det vänder…

ORANGE:
Satsumas. Behövs inte mer för att göra mig lycklig.

Typ så. Happy Black Friday på er. Förgyll den med färg och spara lite pengar till träningsresorna, loppen och upplevelserna!

9 Kommentarer

 • Svara
  Mia
  25 november, 2016 kl 16:56

  Eeeeeeeeeeexaaaakt! Mer färg! Jag är så anti att jag nästan började skicka tillbaka prylar jag köpt tidigare…

  • Svara
   Anna
   27 november, 2016 kl 09:24

   Lurigt med en importerad amerikansk grej som INGEN tycker om. Bara affärerna…

 • Svara
  Ingmarie
  25 november, 2016 kl 19:32

  Håller med! Jag hat förvisso shoppat men långt från allt som kallas rabatt. :-O

  • Svara
   Anna
   27 november, 2016 kl 09:25

   Jag orkar inte ens gå ut och stångas. Shoppar hellre till fullpris i lugn och ro….

 • Svara
  Mari
  25 november, 2016 kl 22:16

  Håller till fullo med. Helt galet det här!!!

 • Svara
  Andreas
  26 november, 2016 kl 08:00

  I år har de verkligen exploderat. Mejlen fullständigt bombad i 2 v om black friday. Finns ju många i Sverige som tycker att de ska hållas på traditioner. Kalle anka och lussetåg mm. Men black friday, Halloween är inga problem att importera. Hur är de med Thanksgiving då som var i USA häromdagen? Kanske inte behöver ha kalkoner på bordet men hur skulle de se ut om vi hade en dag där vi uppskattar det vi redan har i livet bortom reor och virtual reality.

  • Svara
   Anna
   27 november, 2016 kl 09:26

   Bra idé där. Fast jag tror inte affärerna är med på den :(

 • Svara
  Märta
  26 november, 2016 kl 08:27

  Och de där reklamerna på radio som hojtar att de kör Black Friday ändå fram till mitten av december. What? Är det då en Black Långfredag?

  • Svara
   Anna
   27 november, 2016 kl 09:28

   Sen två veckor normalpris innan mellandagsrean. Som förresten brukar tjuvstarta lite innan jul…. Livet blir en ända lång rea liksom. Kan de inte ha sänkta priser alltid då. Så slipper de slösa reklampengar på att basunera ut att det är blackfriday, mellandagsrea eller annan fancy rea….

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.