Aktuellt

Talk ’n’ run

Äntligen händer det grejer i Skåneland. Killarna bakom Helsingborg marathon fixar en heldag fylld med föredrag, inspiration och löpning. Talk ´n´run är namnet på eventet och jag kommer att vara där.

tnr

Hemlighetsmakeriet har varit stort och idag släpptes alltså bomben.  Ni kan läsa mer om vad som väntar på www.talknrun.se. En heldag med löparsnack, mingel och löpning.  Jag är övertygad om att det kommer bli en kanondag. Nionde april i Helsingborg alltså. Save the date!

Jag har dessutom fått äran att i samarbete med Talk ’n’ run och Helsingborg marathon lotta ut en biljett till evenemanget.  Skriv en kommentar om varför du behöver motivation, inspiration och målsättning i din träning 2017 så har du chansen att få hänga med på första upplagan av Talk ’n’ run! Senast tisdag 25/10 vill jag ha ditt svar!

Och har du inte turen att vinna släpps platserna den 26/10. Läge att hänga på låset!

37 Kommentarer

 • Svara
  Elin
  19 oktober, 2016 kl 15:29

  Åh vad roligt!! Jag känner att jag är i stort behov av både inspiration och motivation i min träning 2017. Jag har nämligen väldigt lätt för att tröttna på saker och då bara sluta, vilket jag absolut inte ska hända med min löpträning. Genom att boka in tävlingar och andra evenemang i kalendern fortsätter jag med löpningen och tycker det är roligt!

  • Svara
   Anna
   20 oktober, 2016 kl 11:08

   Event, lopp och träningsläger/resor är värsta bästa för att hålla motivationen uppe! Hoppas du aldrig tröttnar, skulle vara fantastiskt synd på något som är så kul!

 • Svara
  Lifestyle by Cherie
  19 oktober, 2016 kl 16:26

  Åh inspiration och motivation hade varit så uppskattat efter ytterligare ett år med skador. Hade verkligen behövt en dag i löpningens tecken och vem vet, kanske kan jag snappa upp ett eller annat som kan hjälpa mig att hålla mig skadefri framöver :)

  • Svara
   Anna
   20 oktober, 2016 kl 11:07

   Ja tänk om man ändå fick hålla sig skadefri! Ibland tänker jag att man borde börja spela schack i stället :) Oddsen verkar bättre där :)

 • Svara
  Marie
  19 oktober, 2016 kl 20:12

  Jag har lurat med min syster, som behövde en spark i baken, att börja köra triathlon med mig, vilket varit super kul!! Men nu känner jag att jag behöver känga till henne lite mer för att hålla hennes ånga uppe. Jag vvill alltså vinna en biljett till henne. En perfekt present när hon fyller 40! Skulle det finnas två biljetter att vinna är jag så klart det bästa sällskapet ;)

  • Svara
   Anna
   20 oktober, 2016 kl 11:06

   Ja vilken bra present! Nästan så att man vill fylla 40 fler gånger :)

 • Svara
  Märta
  19 oktober, 2016 kl 20:28

  Vad kul med ett sånt event i Skåne! Hoppas hoppas det inte krockar med påsken då jag alltid jobbar, måste in och kolla kalendern…

  • Svara
   Anna
   20 oktober, 2016 kl 11:03

   Påsken krockar med Springtrail Österlen i år. Men för min del får påsken vänta. Jag springer hellre långt på världens finaste ställe än att äta en massa ägg :) Med andra ord, påsken krockar inte med Talk ’n’ run :)

   • Svara
    Märta
    21 oktober, 2016 kl 12:02

    Låter bra! För Talk n’ Runs skull alltså, men synd på Springtrailen…

 • Svara
  Joanna S
  20 oktober, 2016 kl 08:25

  För mig handlar det mer om att bibehålla träningsmotivationen och träningglädjen – så att den aldrig lämnar mig! ?
  Det få gånger det kännts lite motigt innan träning försöker jag påminna mig om att: Man ångrar ALDRIG ett genomfört träningspass…! ✊??

  • Svara
   Anna
   20 oktober, 2016 kl 11:04

   Med tanke på hur mitt knä knäpper idag är jag nästan beredd att för första gången i mitt liv ångra ett löppass….. Men i övrigt har du rätt :)

 • Svara
  Sara
  20 oktober, 2016 kl 08:40

  Har väntat med spänning på nyheten som ska släppas och blev kanonglad igår. Direkt när jag såg det blev mannen meddelad att detta måste vi gå på! Var och lyssnade på dig en gång när du hade en föreläsning/workshop på ett företag i Lund och vilken inspiration, tänker att de andra ger lika bra inspiration så efter en sån dag måste det spruta lust och träningsglädje ur öronen på en :)
  Mannen och jag firar bröllopsdag precis dagarna innan och vilken present det hade varit till oss! Håller tummarna när du meddelarna vinnarna

  • Svara
   Anna
   20 oktober, 2016 kl 11:05

   Å vad roligt att höra! Hoppas kunna bjuda på inspiration även denna gång :)

 • Svara
  Mia
  20 oktober, 2016 kl 10:07

  Åh vad roligt! Jag blir såklart jättesugen. Både prata och springa liksom \o/ Vad kan gå fel?

  • Svara
   Anna
   20 oktober, 2016 kl 11:05

   Springa och prata OCH mat… då kan inget gå fel :)

 • Svara
  Jenny
  20 oktober, 2016 kl 11:33

  Att åka till Skåne och springa på våren har blivit en tradition (läs måste) Det vore fantastiskt att få besöka detta evenemang i samband med detta och fylla på med kunskap och inspiration. Ska marknadsföra detta i Jämtland för att få fler att upptäcka de södra delarna av landet ?

  • Svara
   Anna
   20 oktober, 2016 kl 14:57

   Vilken bra tradition! Skåne är ju fantastiskt på våren! (Till skillnad från hösten….) Jag hoppas få se dig och resten av Jämtland på evenemanget!

 • Svara
  Rund är också en form!
  20 oktober, 2016 kl 12:26

  Åh, vad roligt! Och att du ska vara med och köra föreläsning.
  Prata och springa dessutom – En av sakerna är jag bra på i alla fall. Hihi! :-)

  • Svara
   Anna
   20 oktober, 2016 kl 14:58

   Ja det ska bli superkul! Och vilket härligt gäng jag hamnat i! Grymma föreläsare hela högen, det ska bli kanon att lyssna på!

 • Svara
  sandra
  21 oktober, 2016 kl 09:13

  Jag har ett mål som funnits med under lång tid. 2017 år året då tankar och drömmar blir till agerande. Att vinna skulle innebära en cashing av motivation och inspiration.

  • Svara
   Anna
   21 oktober, 2016 kl 14:42

   Mål är kul! Det låter som du har ett spännande 2017 framför dig!

 • Svara
  Marina
  21 oktober, 2016 kl 19:22

  Åh va spännande! Sånt älskar jag men den det händer så sällan liknande saker här neråt. Det mesta är i Stockholm, annars Göteborg. Jag funderar just över vad som ska vara mitt mål framöver. Har ”styrkefokus” just nu men framöver vill jag ha löparmål. Efter att dottern och jag följde löparprogram för milen under 1 tumme under sommaren (och klarade det ;) ) är jag grymt taggad för nya löparmål. Vill gärna dit!

  Kram o trevlig helg!

  • Svara
   Anna
   22 oktober, 2016 kl 14:19

   Mål är kul att ha! Grattis till att ha bockat av ett av dem! Hoppas få se dig i Hbg :)

 • Svara
  Louise
  23 oktober, 2016 kl 11:03

  Så roligt inspirerande event ! Att få inleda löparsäsongen efter vinter i vackra Helsingborg skulle hålla motivationen uppe. Träningsglädjen när slask och kyl möter en i löparspåret. Att ha målbilden klar Helsingborg i april. Jag kommer vara redo om jag går chans till en startplats.

  • Svara
   Anna
   23 oktober, 2016 kl 14:13

   Älskar orden träningsglädje, slask och kyla i samma mening! DET är positivt tänkande! Hoppas vi ses i Helsingborg i april!

 • Svara
  Christian
  23 oktober, 2016 kl 18:08

  Kan inte låta bli at gå in och tävla om platserna, min fru hade blivit så glad över få gå och vilken perfekt julklapp till henne (och till mig också). Brukar alltid ha svårt att hitta på bra presenter och överraskningar till henne, detta hade ju varit perfekt, är ju träning tillsammans och en inspirationensboost i löpningens tecken.

  • Svara
   Anna
   24 oktober, 2016 kl 10:20

   Håller med! Måste vara bästa julklappen!

 • Svara
  Charlott
  23 oktober, 2016 kl 19:50

  Vad kan gå fel när herrarna Helsingborg maraton arrangerar event? Inspirationen och motivationen behövs fyllas på för knapptrycket att signa upp för ett äventyr/mål ska förverkligas.

  • Svara
   Anna
   24 oktober, 2016 kl 10:21

   Inget förmodligen! Litar fullständigt på deras förmåga att ro i hop bra grejer! Det kommer spruta inspiration i Helsingborg i april!

 • Svara
  Therese
  24 oktober, 2016 kl 20:31

  Först och främst måste jag skriva att jag är nu fast… Fast i dina blogginlägg. Allt började med ett långpass som inte gick som det skulle, som slutade i tårar och smärta. Det ledde till att en som jag sprang med hade läst på din blogg om din smärta som är väldigt lik min och som därför tipsade om din blogg. Jag läste om det under du var med om och smärtan som försvann. Tänk nu om det kan hända mig! Var ett besök hos Fysioterapeut och domen var VILA… Men har dem någonsin försökt det själv. Vila när man älskar att springa, hur tror människan att jag ska lyckas med det? Nej istället satte jag mig i bilen, torkade tårarna och körde till Jens på Löplabbet och beställde nya löparskor. Skam den som ger sig. Men jag inser att jag behöver lyssna mer på er med erfarenhet och kanske kanske kan jag ha tur och vinna en plats till eventet i HBG Talk´n run! Så även om sätesmuskeln spelar mig ett spratt så ska jag minsann inte ge upp mina drömmar om att springa Stockholm marathon under 4 h i juni. Håller tummen på lottens tur men så länge sitter jag med en kopp kaffe och njuter av alla dina inlägg:)

  • Svara
   Anna
   25 oktober, 2016 kl 08:22

   Men ååå! Tårar och smärta! Värsta tänkbara! Hoppas verkligen det går över fort som attan! Vad är det som gör ont och vad var fysioterapeutens dom? Drömmar ska man aldrig ge upp, jag har varit med om många konstiga vändningar genom åren! Keep on dreaming så hoppas jag vi ses i hbg!

 • Svara
  Vesna
  25 oktober, 2016 kl 10:47

  För första gången sedan 2016 blev det inte ett endaste lopp för mig. Livet 2016 utmanade lite extra och jag blev sjuk och passiv. Jag är sakta på väg tillbaka men har oerhört svårt att motivera kroppen till den löprutin som jag varit så van vid sedan många år. Hamnat i en slags ond cirkel. Jag var anmäld till både Stockholm Marathon och Helsingborg 2016 men kunde inte genomföra något av dem Nu vill jag ha revansch 2017 på dessa lopp. En vinst till denna motivationsdag skulle hjälpt mig mot det målet. ❤️

  • Svara
   Anna
   25 oktober, 2016 kl 13:30

   Så tråkigt att höra Vesna! Hoppas att du snart är på banan igen! Håller tummarna för vinst, och skulle du inte vinna får vi ta en motivationsrunda i Halmstad till våren. Jag älskar ju Halmstad liksom :)

 • Svara
  Vesna
  25 oktober, 2016 kl 10:48

  …sedan 2012 menar jag såklart :)

 • Svara
  Vesna
  25 oktober, 2016 kl 19:05

  Absolut Anna. Det gör vi ?

 • Svara
  Lisa
  25 oktober, 2016 kl 21:27

  Motivation brukar det finnas, inspiration går alltid att hitta. Men den där målsättningen kommer ofta och stjälper alltihopa. Förspretig, svårt och stort. En biljett skulle rädda motivationen och inspirationen från den där lite missförstådda målsättningen som egentligen bara vill passa in och vara få vara med de andra.

  • Svara
   Anna
   25 oktober, 2016 kl 22:01

   Låter som en bra plan! Att hitta en bra och realistisk målsättning! Hoppas få se dig i Hbg!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.