Aktuellt

M som i Markus. Och Mat.

Idag springer alla lyckliga Markusloppet. Nära 50 km Skåneled mellan Skrylle och Genarp. Det är loppet jag vill springa varje år men som jag hittills bara lyckats pricka in typ var femte.

IMG_0791

För att inte bli allt för avis läser jag min race report från förra året och återupplever varje sten och rot. Fnissar förtjust åt min supersnygga egendesignade nummerlapp och undrar om någon lyckas bräcka den i år.

Ovanstående rader är så mycket löpning denna blogg bjuder på idag. I övrigt äter jag mest. Sympati-kolhydratladdade mig igenom Matnatten i Lund igår.  Ett klippkort. Tio restauranger. Tio smakprov. Minst 5 riktiga höjdare och några lite mer mediokra, men ett supertrevligt sätt att upptäcka stans restauranger. Bäst mat och upplevelse fick vi på Vendels, Stadsparkscaféet och Toyo.

 

3 Kommentarer

 • Svara
  Gert
  29 oktober, 2016 kl 09:30

  Smakproven ser goda ut.10 restauranger.Finns det så många i Lund?

  • Svara
   andreas
   29 oktober, 2016 kl 18:44

   ?

  • Svara
   Anna
   30 oktober, 2016 kl 09:02

   Det finns jättemånga goda! Det är värre i Kävlinge….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.